Trabzonspor Trabzonspor'dan iki bomba daha! Nwakaeme'nin yerine...

Trabzonspor'dan iki bomba daha! Nwakaeme'nin yerine...

17.06.2022 - 08:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk özlemini dindiren bordo-mavili kulüp, transfer taarruzuna geçti. Dün 4 futbolcuyu KAP'a bildirerek gövde gösterisi yapan Karadeniz ekibi, 2 yıldızla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Trabzonspordan iki bomba daha Nwakaemenin yerine...

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor transferde atağa kalktı. Dün 4 futbolcuyu KAP'a bildiren bordo-mavili kulüp, 2 yıldıza daha imza attıracak. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için bol alternatifli, geniş kadro kurmak için harekete geçen Karadeniz ekibi, Kasımpaşa'da forma giyen Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat, Udinese ile sözleşmesi sona eren Jens Stryger Larsen'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspordan iki bomba daha Nwakaemenin yerine...

NWAKAEME DÖNEMİ SONA ERDİ

Bordo-mavililer, ayrıca geçen sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Wilfred Denswil'le 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Yönetimin uzun süredir sözleşme yenilemek için masaya oturduğu Nwakaeme anlaşma sağlanamadı. Nijeryalı oyuncu dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Trabzonspor'a veda etti.

Trabzonspordan iki bomba daha Nwakaemenin yerine...

TREZEGUET İMZAYA YAKIN

Bordo-mavili kulüp 33 yaşındaki futbolcunun yerine yıldız ismi transfer etmek için düğmeye bastı. Kasımpaşa’da parlayan ve Premier Lig ekibi Aston Villa’ya transfer olan Trezeguet, Trabzonspor ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

3 MİLYON EURO ARTI SATIŞTAN PAY

Mısırlı yıldızın temsilcisi, Trabzonspor ile sözleşme detaylarını görüşmek üzere İstanbul’a geldi. Bordo-mavililerin teklifi 3 milyon euronun yanı sıra bir sonraki satışın %15’i şeklinde. Premier Lig ekibi Aston Villa, oyuncusu için 4 milyon euro talep ediyor. Mısırlı kanat oyuncusunun maaş beklentisi ise 2.5 milyon euro. Kulüpler arası görüşmeler devam ediyor. Her iki ayağını da etkili kullanan 27 yaşındaki oyuncu, kariyerinde 330 maçta 64 gol ve 47 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan iki bomba daha Nwakaemenin yerine...

GOL KRALI UMUT BOZOK'LA BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa’da kiralık olarak geçiren ve Süper Lig’i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok radara girdi. Bonservisi Fransız ekibi Lorient’de bulunan yıldız santrfor için harekete geçildi. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

27 GOLE DİREKT KATKI SUNDU

Uzun süredir Galatasaray ile adı anılan 25 yaşındaki hücum oyuncusu transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a davet edildi. Süper Lig’de 38 maçta attığı 20 golle kral olan Umut Bozok, 7 de asist yaparak göz dolduran bir performans sergilemişti. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor. Kasımpaşa, Lorient’ten satın alma opsiyonunu kullanarak Umut’u Trabzonspor’a satmayı planlıyor.

 

 

Yazarlar