Trabzonspor Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt

Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt

11.03.2024 - 14:41 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamalarına yanıt verdi.

Trabzonspordan Selahattin Bakiye sert yanıt

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma öncesi iki kulüpten karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Pendikspor karşılaşmasının ardından "Bakalım TFF, Trabzon deplasmanında şapkadan nasıl bir tavşan çıkartmayı planlıyor!" açıklamasında bulunmuştu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Selahattin Baki'nin bu açıklamalarına yanıt verdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Trabzonspor yıllardır hakemlerin verdiği yanlış ve kasıtlı kararlar yüzünden mağdur olmuş, şampiyonlukları çalınmıştır. Hakemleri baskı altına almayı adet edinerek şampiyonluğa ulaşanların, özellikle de bu sezon bir çok maçını ‘şapkadan çıkartılan tavşan’ ile kazananların, utanmadan Trabzonspor maçında ‘hakem hatası istemiyoruz’ çağrısı aslında ‘bizi kurtarın, bu yarışın içinde tutmaya devam edin’ çığlığıdır. Yani yeni bir tavşan beklentisidir. Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon’a atanacak hakemlere ve VAR’da oturacak arkadaşlara, hiçbir şekilde baskıya boyun eğmek zorunda olmadıklarını hatırlatsınlar. Onlar ligdeki bütün takımların maçlarını aynı özenle yönetmek ve özellikle bu sezon sıkça şahit olduğumuz ligin en tepesindeki iki takıma ayrıcalık tanıma refleksinden uzak durmak zorundadır. Bu maçın sonucunu etkileyecek herhangi bir hakem kararı istemiyoruz. Hem ligde hem kupada kendi hedeflerine kilitlenmiş büyük Trabzonspor camiasının tek beklentisi adaletin dışına çıkılmamasıdır. Haftalardır şahit olduğumuz tiyatroların Trabzon’da tekrarlanmasının camiamızda yaratacağı tepkiyi düşünmek dahi istemiyoruz. Eğer yaşanır ise bu işe bulaşanların hakemlik kariyerlerinin ne şekilde sonlandığını bütün futbol kamuoyu bilmektedir”

Haberin Devamı

Yazarlar