Trabzonspor Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Futbol sahalarında nadir görülen gol

Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Futbol sahalarında nadir görülen gol

13.10.2022 - 23:51 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 4'üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Monaco ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada Bordo-Mavili ekip Monaco'ya tarihinin en ağır yenilgilerinden birini yaşatırken Malang Sarr'ın kendi kalesine attığı gol futbol sahalarında nadir görülen anlara sahne oldu. İşte detaylar...

Trabzonspordan tarihi galibiyet Futbol sahalarında nadir görülen gol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 4'üncü haftasında Monaco ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekibin tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, zorlu mücadelede şu ilk 11 tercihini yaptı: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Bartra, Denswil, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Bardhi, Umut Bozok.

Haberin Devamı

HÜSEYİN TÜRKMEN İLK KEZ 11'DE

Bordo mavili ekipte tecrübeli teknik adam, sakatlığı nedeniyle bir süredir formasına hasret halan Hüseyin Türkmen'e ilk 11'de şans verdi. Hüseyin Türkmen bu sezon ilk defa bir maçta mücadele etme şansı yakaladı.

Haberin Devamı

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Akyazı'da oynanan maçta tribünleri dolduran bordo-mavili taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular. Trabzonspor taraftarının da desteğiyle maça etkili başlayan taraf oldu. Karadeniz ekibi sık sık Monaco kalesinde tehlike yarattı.

Trabzonspordan tarihi galibiyet Futbol sahalarında nadir görülen gol

UĞURCAN ÇAKIR GOLE İZİN VERMEDİ

20. dakikada sol kanattan gelişen Monaco atağında Golovin'in taşıyıp ceza ceza yayına doğru çevirdiği topta Embolo bekletmeden içeriye çevirdi. Fofana'nın uzak direğe vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır muhteşem bir kurtarışa imza atarak gole izin vermedi.

Haberin Devamı

EREN ELMALI KORKUTTU

Mücadelenin 32. dakikasında Eren Elmalı, orta alanda rakibi Diatta ile girdiği hava topu mücadelesinin ardından yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası dudağına pansuman yapılan Eren Elmalı oyuna devam edebildi.

GBAMİN GOLE YAKLAŞTI

Trabzonspor'un orta alanda yaptığı paslaşmanın ardından Gbamin ceza sahası dışından sağ alt köşeye doğru harika bir şut gönderdi. Kaleci Nübel direk dibinden güçlükle topu kornere çeldi.

Trabzonspordan tarihi galibiyet Futbol sahalarında nadir görülen gol

FUTBOL SAHALARINDA NADİR GÖRÜLEN BİR GOL

Trabzonspor 44. dakikada Malang Sarr'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçerken futbol sahalarında nadir görülen bir an yaşandı. Monaco kalecisi Nüber topu uzaklaştırmak isterken takım arkadaşı Malang Sarr'ı nişanladı. Sarr'dan seken top Monaco ağlarına gitti.

Monacıo'nun açıklanan ilk 11'inde Badiashile stoperde yer alıyordu ancak yaşanan son dakika gelişmesiyle Malang Sarr maça başlayan isim oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspordan tarihi galibiyet Futbol sahalarında nadir görülen gol

VİTOR HUGO SAHNEDE

Etkili oyununu 2. yarıda da sürdüren Trabzonspor farkı 2'ye yükseltmeyi başardı.46. dakikada Hüseyin Türkmen'in yerine oyuna giren Vitor Hugo, 48. dakikada Bakasetas'ın kullandığı kornerde hava topuna çıkarak kafa vuruşunu yaptı ve fileleri havalandırdı.

SERBEST VURUŞTAN GELEN GOL

Mücadelenin 57. dakikasında Enis Bardhi, serbest vuruşta akıl dolu bir gole imza attı. Trabzonspor'un tehlikeli bölgeden kazandığı sebest vuruşta topun başına geçen Bardhi, barajın altından vuruşunu yaptı ve bordo mavili ekibi 3-0 öne taşıdı.

Trabzonspordan tarihi galibiyet Futbol sahalarında nadir görülen gol

TREZEGUET FARKI 4'E ÇIKARDI

Trezeguet ile Trabzonspor farkı 4'e çıkardı. Bakasetas'ın orta alandan sol kanada doğru gönderdiği topu savunmanın hatasıyla Trezeguet önünde buldu. Mısırlı futbolcunun ceza sahasına girer girmez şutunda top kaleci Nübel'in müdahalesine rağmen ağlara gitti.

EN AĞIR YENİLGİ

Avrupa kupalarında deplasmanda daha önce en farklı 5-2 mağlup olan Monaco, Trabzonspor yenilgisi ile tarihinin en ağır yenilgilerinden birini de almış oldu.

Haberin Devamı