Trabzonspor Trabzonspor'dan transferde iki bomba birden

Trabzonspor'dan transferde iki bomba birden

29.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, Kourbelis’in ardından Mislav Orsic ile Joaquin Fernandez transferlerini de bitirdi. İki oyuncu da bugün Trabzon’a gidip sağlık kontrolünden geçecek.

Trabzonspordan transferde iki bomba birden

Yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde değiştirmeyi planlayan Trabzonspor, yeni transferleri ardı ardına açıklamaya devam ediyor. Dimitrios Kourbelis’i kadrosuna kattığını açıklayan Fırtına, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic için de KAP’a bildirim yaptı.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada, “Mislav Orsic için FC Southampton ile, serbest statüsünde yer alan Joaquen Fernandez ile de görüşmelere başlanılmıştır” denildi. Hem Fernandez, hem de Orsic gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. Trabzon’a bugün gidecek olan iki futbolcunun transferi de resmi olarak açıklanacak.

Hırvat oyuncu Orsic geride bıraktığımız sezonun devre arasında Dinamo Zagreb’ten 5.75 milyon euroya Southamptan’a transfer oldu. İngiliz ekibiyle sadece 5 maça çıkan tecrübeli oyuncu Premier Lig’de 6 dakika süre alabildi. Orsic daha önce Trabzonspor’un Teknik Direktörü Nenad Bjelica ile 2018-2020 arasında Dinamo Zagreb’de birlikte çalışmıştı.

Yazarlar