Trabzonspor Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı

Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı

17.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk yolu iyice kısalan Trabzonspor, Karagümrük beraberliğini geride bıraktı, Kayserispor ile salı günü oynayacakları kupa maçına odaklandı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Avcı’nın fotoğrafını paylaşarak, “Seninle şampiyonluklar yaşayacağız” diyerek desteğini ortaya koydu.

Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı

Son maçında Karagümrük ile 1-1 berabere kalan ve son 4 karşılaşmadan galibiyet alamayan Trabzonspor, finali çifte kupa ile yapmak için işi hızlandırdı.

Haberin Devamı

Ligde zafere ulaşmak için sadece 4 puana ihtiyacı bulunan bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda da işi şansa bırakmak istemiyor. Kayserispor ile salı günü oynayacakları maçtan başarıyla ayrılmak isteyen Trabzonspor hem lig hem de Türkiye Kupası’nı müzesine taşımayı amaçlıyor.

Son dönemde takım ve Teknik Direktör Abdullah Avcı üzerindeki stres belirgin bir hal alırken, bazı eleştiriler de beraberinde gelmişti. Ancak bordo-mavili yönetimde Avcı’ya destek oldukça fazla... Asbaşkan Ertuğrul Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avcı’nın fotoğrafını paylaşarak “Seninle şampiyonluklar yaşayacağız” diye yazdı.

19 Nisan Salı günü oynanacak Kayserispor karşılaşmasında, avantaj yakalamak isteyen Abdullah Avcı’nın, Karagümrük maçına göre bazı değişikliklere gideceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın, özellikle savunmaya dokunuşta bulunacağı, sol beke Puchacz ya da İsmail Köybaşı’nın geçeceği, stoperde ise Denswil’in görev yapacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Avcı’nın bu karşılaşma için Bakasetas’ı kenarda tutarak, Siopis’e şans vereceği, her maçta görev aldığı için oldukça yorulan Visca’nın yerine de Yusuf Erdoğan’ın forma giyeceği ifade edildi. Kalede de Uğurcan dinlendirilecek, Erce’ye görev verilecek.Bu arada son karşılaşmada sakatlanan Hüseyin Türkmen’in de 2 ile 4 hafta arasında takımdan ayrı kalacağı belirtildi.

'Bize her yer Trabzon'

Trabzonspor Fan Token’ı alan taraftarların 100’den fazla ülkeye dağıldığı açıklandı.

Bordo-mavililerin dijital dünyada işbirliği yaptığı platform olan Socios.com’un Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sema Tuğçe Dikici, “Trabzonspor Fan Token alarak kulüplerine her zamankinden daha yakın olmak isteyen taraftarların kulüplerinin bazı kararlarında söz sahibi olmasını sağladık. Trabzonspor takım otobüsünün tasarımından, TS Club’ta satılacak t-shirtlerin tasarımına, futbolcuların sahaya çıkış şarkısından gol sonrası çalınacak müziğine, bilet fiyatlarından ayın/yılın oyuncusu oylamalarına kadar farklı farklı oylamalarda taraftarlara ‘Taraftardan Fazlası Ol’ mesajını verdik. Trabzonspor taraftarı, Fan Token’da da ‘Bize Her Yer Trabzon’ dedi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Dünya genelinde 100’den farklı ülkeden Socios.com uygulamasını indirerek, Trabzonspor’a olan aşklarını göstermek için Fan Token alan bordo-mavililer, etkileşimde de Roma, Atletico Madrid gibi dünyanın önde gelen kulüplerini geride bıraktı.

Yedek kulübesi gibi otobüs durağı

Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir otobüs durağı çalışması başlattı.

Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı

Kentin, “Meydan” olarak anılan kısmına konularak başlatılacak olan sporcu otobüs duraklarının, şehrin çeşitli kesimlerinde bulunacağı dile getirildi. Tasarımlar arasında, Trabzonspor yedek kulübesi, Uğurcan Çakır’ın kalesi ve Trabzonlu şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli’nin bulunduğu ring gibi temalar bulunuyor.

Franck Ribéry’nin Marsilya’daki en iyi anları

Yazarlar