TrabzonsporTrabzonspor’un gençleri büyük takdir gördü! 'Kaybederken kazandılar'

Trabzonspor’un gençleri büyük takdir gördü! 'Kaybederken kazandılar'

30.04.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un gençlerinin Avrupa ikinciliği de büyük takdir gördü. A Takım Teknik Direktörü Tekke, “Bize bakmamız gereken yeri gösterdiler” diyerek altyapıdan yetişenlerin önemini dile getirdi. Terim de, “Siz de kazandınız” diyerek takdir etti.

Trabzonspor’un gençleri büyük takdir gördü Kaybederken kazandılar

UEFA Gençler Ligi’nde Barcelona’ya 4-1 mağlup olarak ikinci olan Trabzonspor U19 Takımı, mağlup olsa bile büyük takdir gördü.

Haberin Devamı

Avrupa’da en fazla altyapıya önem veren ve futbolcu yetiştiren kulüplerden olan Katalan ekibinin karşısında final oynayan futbolcuları takdir eden milyonlar, “Kaybederken kazandılar” yorumunu yaptı.

Genç futbolcuların tarihi bir başarıya imza attığını dile getiren Trabzonspor A Takımı’nın Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Finale kadar gelmeleri çok önemli. Bize tarihi bir mutluluk yaşattılar. Elbette eksikleri var. Bunları da görmüş oldular. Bize bakmamız gereken yeri bize gösterdiler. Onları kutluyorum” diyerek, altyapıya daha da fazla göz atacaklarını ifade etti. Tribünlerdeki taraftara da ayrı bir vurgu yapan Tekke, “Onlar her yerde her zaman şampiyon” diye konuştu.

Bordo-mavili gençlere bir övgü de binlerce kilometre uzaktan, şu anda Suudi Arabistan’da Al Shabab’ın hocalığını yapan Fatih Terim’den geldi. Gençlere verdiği önemle tanınan Terim, sosyal medya hesabından, “Bazen kazanırken öğrenirsiniz bazen de kaybederken... Yeri gelir, kaybettiğinizi düşündüğünüzde anlarsınız, zaman içinde aslında ne çok şey kazandığınızı... Kimlere ilham, cesaret kaynağı olduğunuzu... Mücadelenizle gurur duydum çocuklar. Bugün siz de kazandınız” yorumunu yaptı.

KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncu son paylaşımıyla neden tepki aldığını açıkladı
Ünlü oyuncu son paylaşımıyla neden tepki aldığını açıkladı

Cadde | 30.04.2025 - 07:31

Oyuncu Fulya Zenginer, kendisine gelen temizlik yorumlarına fotoğrafla yanıt verdi.

Yazarlar