FutbolTrabzonspor'un gözü Avrupa'da!

Trabzonspor'un gözü Avrupa'da!

16.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Tarbzonspor deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Trabzonsporun gözü Avrupada

Süper Lig’de 24. haftanın kapanış maçı bugün Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak. Bordo-mavili takım dün sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak Gaziantep’e gitti. Sakatlıkları devam eden Yatabare, Yusuf, Belkalem ve Onur Kıvrak ile kadro dışı olan Constant idmana katılmadı. Hasta olan Aykut Demir de Gaziantep kafilesinde yer almadı.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu’nu geçtiğimiz hafta rakip sahada 5-1 mağlup ederek büyük moral depolayan Trabzonspor, Gaziantepspor’u da yenip çıkışını sürdürmek istiyor. İlk etapta UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Kamil Ocak Stadı’ndan galibiyetle dönerse Süper Lig’de 4. sırayı yeniden ele geçirecek. Bordo-mavili takımda kritik sınav öncesi üç futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Mehmet Ekici, Bosingwa ve Fatih Atik kart görmeleri halinde Akhisar Belediyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Şenol Güneş sürprizi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş uzun yıllar futbolcu ve teknik adam olarak emek verdiği Trabzonspor’un inşaatı devam eden yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Bir etkinliğe katılmak üzere Trabzon’a gelen Güneş, eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’la birlikte Akyazı Spor Kompleksi’ndeki stadyumu gezdi. Şenol Güneş, Akyazı Stadı’nın tamamlandığında Türkiye’nin en önemli spor alanlarından biri olacağını söyledi.

Trabzonsporun gözü Avrupada

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler