Trabzonspor Trabzonspor'un hedefi 100 milyon TL

Trabzonspor'un hedefi 100 milyon TL

20.12.2016 - 09:18 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi, 15 Ocak'a kadar Şenol Güneş Stadı'na sponsor bulacak. Prensip anlaşmasına varılan firmayla görüşmeler sürüyor. Sponsor firmadan 5 yıl için toplam 100 milyon TL gelir elde edilecek.

Trabzonsporun hedefi 100 milyon TL

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Şenol Güneş Stadı'nın açılışının ardından mini bir toplantı gerçekleştirerek sponsor konusunun 15 Ocak'a kadar netleştirilmesini kararlaştırdı.

Haberin Devamı

Yönetimin yapılacak sponsorluk anlaşmasından kulübe maksimim gelir sağlamayı hedefliyor. 5 yıl içerisinde 100 milyon TL'ye yakın bir kazanç sağlanması hedeflenirken, daha önce prensip anlaşmasına varılan firmayla da son detayların görüşüldüğü belirtildi.

Bu arada stadyum içerisinde bulunan restourant ve büfelerin kiralanması için önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlaması bekleniyor. Bu arada kombine satışları da hızla devam ediyor. Şu ana kadar 24 bin kombine bilet satıldı. Rakamın 2. yarının başlamasına kadar 30 bini bulması bekleniyor. Stadyumdaki tüm locaların da tükendiği ifade edilyor.

TEKNOLOJİ VE MİMARİYE 10 TAM PUAN!

Trabzonspor'un açılışı yapılan yeni stadı hem mimari hem de teknoloji olarak tam puan aldı. En hızlı internet ağının olduğu stat olan Şenol Güneş Stadı'nın kompleksi içinde, 2 bin 200 ağaç ile 2 bin 400 bitki grubu da yer alacak... (Takvim)

Yazarlar