Trabzonspor Trabzonspor'un olası rakibi Craiova’ya üç maç saha kapama

Trabzonspor'un olası rakibi Craiova’ya üç maç saha kapama

06.08.2019 - 14:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunu geçmesi halinde karşı karşıya geleceği olası rakibi Universitatea Craiova’ya UEFA’dan kötü haber geldi.

Trabzonsporun olası rakibi Craiova’ya üç maç saha kapama

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Rumen ekibinin bir önceki turda karşı karşıya geldiği Honved maçında tribünden atılan maddeler hakemin başına gelmiş ve oyun yarım saat durmuştu.

Üçüncü maça iki yıllık takip
UEFA Disiplin Komitesi, konuyla ilgili açtığı soruşturma kapsamında Craiova’ya ağır bir ceza verdi ve üç maç seyircisiz oynama yaptırımıyla cezalandırdı. Bu üç maçın ikisini garanti olarak seyircisiz oynayacak ekibin üçüncü maçındaki seyircisiz durumu ise iki yıl içinde benzer bir vakanın ortaya çıkması durumunda yürürlüğe girecek.

60 bin euro da para cezası
Kulübü ayrıca 60 bin euro da para cezası kesildi. Trabzonspor, Olympiakos’u geride bıraktığı, Craiova ise AEK’yı elediği takdirde Rumen ekibi bir üst turda bordo-mavililerin rakibi olacak ve Craiova-Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak.

Haberin Devamı

Sparta ile de seyircisiz
Sparta Prag ile de rakibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak olan Trabzonspor, Craiova ile eşleşmesi durumunda üç turda iki seyircisiz deplasmana gitmiş olacak.

Yazarlar