Beşiktaş Transfer başarısı

Transfer başarısı

12.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlılar devre arası transferleriyle sezonun ikinci yarısında parladı. Savunmada Isimat-Mirin, hücumda da Burak Yılmaz ve Kagawa, takımın başarısına doğrudan katkı yaptı.

Transfer başarısı

Beşiktaş, yeni transferlerinin katkısıyla Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına etkili başlangıç yaptı. Beşiktaş, kadroya yeni isimlerin katılmasının ardından hücumda daha etkili oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Sezonun birinci devresinde 28 gol atan ve 1.6 gol ortalaması yakalayan siyah-beyazlı ekip, ikinci bölümdeki ilk dört karşılaşmada 12 gol atıp üç ortalama yakaladı. Ligin 21. haftası sonunda 40 gole ulaşan Beşiktaş, gol ortalamasını da 1.9’a çıkardı.

Beşiktaş’ta yeni transferler Burak Yılmaz ve Shinji Kagawa’nın yanı sıra Nicolas Isimat-Mirin katkılarıyla dikkati çekti. Siyah-beyazlı ekip, son dört karşılaşmada 12 gol atarken bunların 4’ünü Kagawa ve Burak Yılmaz ile buldu.

Isimat-Mirin’in defansta görev aldığı 4 maçta 3 gol yiyen siyah-beyazlı takım, bu kategorideki ortalamasını da düşürmeye başladı. Ligin ilk yarısında kalesinde 23 gol gören ve 1.3 ortalama yakalayan Beşiktaş’ın 21. hafta sonunda yediği gol sayısı 26’ya çıktı ve ortalamasını 1.2’ye düşürdü.

Yazarlar