Trabzonspor Transfer başarısı!

Transfer başarısı!

03.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde ilk 4’e girerek Avrupa Ligi biletini kapan Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme ile Caleb Ekuban hem maliyetleri hem de başarılı performanslarıyla transfer başarısı olarak dikkat çekti.

Transfer başarısı

Spor Toto Süper Lig’de ilk 4’e girerek Avrupa Ligi biletini kapan Trabzonspor’da bu sezon transferlerdeki tam isabet dikkat çekti. Özellikle iki futbolcu; Anthnony Nwakaeme ve Caleb Ekbuban isimleri öne çıktı.

Haberin Devamı

Ünal Karaman’ın takımında oldukça başarılı olan iki futbolcu düşük maliyetleriyle de kazandırdı. Bordo-mavililerin ekonomik anlamda zor süreçten geçtiği bu dönemde hem Nwakaeme hem de Ekuban düşük maliyetlerine karşılık yüksek performanslarıyla alkışları topladı.

Takımın direkt oyuncusu olan iki yıldız, bonservis bedeli olarak toplamda 2 milyon euroya mal edildi. Nwakaeme geçen sezon başında 1 milyon euroya İsrail’in Beer Sheva takımından alınırken, ilk olarak kiralanan Ekuban da bu sezona girerken Leeds United’dan 1 milyon euroya transfer edildi.

İki futbolcunun skor katkısı toplamda 15 gol 12 asist oldu. Özellikle Nwakaeme ve Ekuban çok yönlü oyunlarıyla da katkı verdi. Ünal Karaman’ın elini kolaylaştıran iki yıldız; takım oyununa direkt adapte oldu.

Haberin Devamı

Gelecek sezon da Avrupa Ligi’nde iki ismin oldukça önemli katkılar vermesi bekleniyor. Bilhassa Ekuban’ın takımda kalması Ünal Karaman’ı çok sevindirdi.