Beşiktaş Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta sağ beke yeni aday Valentin Rosier

Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta sağ beke yeni aday Valentin Rosier

05.09.2020 - 13:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Takımdan gönderilecek oyunculara ağırlık veren Siyah beyazlılar sağ bek için arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Transfer Haberleri | Beşiktaşta sağ beke yeni aday Valentin Rosier

Beşiktaş’ta yeni sezona az bir süre kala transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim, sağ bek transferi için alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Yabancı sağ bek olarak Roma’dan Davide Santon ve Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin için görüşmeler yapan Beşiktaş’ın gündemine bir isim daha girdi.

Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş, Sporting forması giyen Valentin Rosier’i de listesine ekledi. Siyah beyazlı yönetim, 24 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu için harekete geçecek.

Valentin Rosier’in Portekiz ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken geçtiğimiz sezon öncesinde Dijon’dan 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Fransız oyuncu, Sporting formasıyla ise toplam 15 maçta forma şansı buldu. Ayrıca siyah beyazlılar, Antalyaspor forması giyen milli oyuncu Nazim Sangare için de teklif yapmıştı.

Haberin Devamı