Trabzonspor Transfer haberleri | Trabzonspor'dan stoper harekatı! İngiltere'den...

Transfer haberleri | Trabzonspor'dan stoper harekatı! İngiltere'den...

04.09.2020 - 09:22 | Son Güncellenme:

Geçen sezon savunmada yaşanan krizleri bu yıl yaşamak istemeyen Trabzonspor; Aston Villa forması giyen Kortney Hause'u transfer etmek üzere olduğu öğrenildi.

Transfer haberleri | Trabzonspordan stoper harekatı İngiltereden...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da stoper arayışları hızlandı. Kadrosunu; Muhammet Taha Tepe, Anıl Başaran, Marlon, Flavio, Anders Trondsen ve Stiven Plaza gibi isimlerle güçlendiren Fırtına'da; gözler savunmacı transferine çevrildi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk için; Egdar le, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Majid Hosseini, Manuel Da Costa gibi isimleri yeterli görmeyen bordo-mavililer, tandemi güçlendirmek istiyor. Yapılan transferlerin ardından harcama limitine takılan bordo-mavililer, bedelsiz ya da kiralık isimlere yöneldi. Bu yüzden Vitor Hugo transferinde; el frenini çeken Fırtına, 29 yaşındaki Sambacı'nın transferinde önemli yol kat etse de; harcama limiti bordo-mavililerin eli kolunu bağladı.

Vitor Hugo transferini şu an için rafa kaldıran Trabzonspor'un bu uğurdaki çalışmaları sürüyor. Stoper bölgesine nokta atışı transfer yapmak isteyen bordo-mavili yönetim, kiralık isimleri gündemine aldı. Bu transfer döneminde; Güney Amerika'yı yakın markaja alan Fırtına, İngiltere pazarını da yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Asist Analiz'in haberine göre teknik direktör Eddie Newton'ın hâkim olduğu yer olan Ada'dan oyuncularla flört halinde olan bordo-mavililer, Aston Villa'lı Kortney Hause için girişimlerini sıklaştırdı. Şu anki durumda; satın alma yapamayan Trabzonspor yönetimi, Londra ekibinin kapısını kiralama teklifiyle çaldı.

KORTNEY HAUSE KİMDİR?
Futbol kariyerine; West Ham United altyapsından yetişen 25 yaşındaki savunmacı, profesyonel hayatına Wycombe'de başladı. Sırasıyla Wolverhampton ve Gillingham'da forma giyen Hause, 2014-15'te Wolves'e döndü. 2018-19'un devre arasında Aston Villa'ya kiralanan İngiliz savunmacı, 2019-20 sezonun başında 3 milyon 400 bin Euro'ya Londra ekibine transfer oldu.

Aston Villa'da; 1,5 yılda toplam 35 maça çıkan Kortney Hause, 2 kere gol sevinci yaşadı.

Trabzonspor Çalışmalarını Sürdürüyor

Yazarlar