Galatasaray Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı! Transfer bu yüzden yattı

Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı! Transfer bu yüzden yattı

24.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde kadroya katılan Erick Pulgar, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından eleştirilmeye başladı. Sarı-kırmızılı takımda Gedson Fernandes iddiaları sonrasında kadroya dahil edilen Şilili orta saha konusunda yaşanan sürecin detayları ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı Transfer bu yüzden yattı

Gedson Fernandes'in Rizespor'a kiralanmasının ardından Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Erick Pulgar'ın forma şansı bulamaması dikkat çekmişti. Tecrübeli futbolcunun transfer nedeni belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı Transfer bu yüzden yattı



4 maçta 138 dakika

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki orta saha, şu ana kadar 4 maçta oynama şansı yakaladı. Erick Pulgar bu mücadelelerde toplamda 138 dakika sahada kaldı.

Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı Transfer bu yüzden yattı



Erick Pulgar ortak karar

Galatasaray’a devre arasında transfer olmasına karşın Erick Pulgar’ın yeterince şans bulamaması tartışmaları beraberinde getirmişti. Bu konudaki gerçek ortaya çıktı. Luis Campos ve Teknik Direktör Domenec Torrent’in, Gedson Fernandes’i defansif yönden yeterli bulmadıkları, takımın ihtiyacının 6 numara olmasından dolayı Pulgar’da karar kıldıkları belirlendi.

Koronavirüs testi pozitif

Öte yandan Şili Futbol Federasyonu, Erick Pulgar’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve milli takım kadrosunda çıkarıldığını bildirdi.

'Vicdanımız çok rahat'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas dün yapılan genel kurulda eleştirilere cevap verdi, “Vicdanımız çok rahat. Biz 6 aylık kısa sürede ciddi işler yaptık. Bunları kulübün başarısı olarak göstermeye çalışıyoruz. Bizler burada aracıyız” dedi.

Haberin Devamı

Transferde Gedson Fernandes gerçeği ortaya çıktı Transfer bu yüzden yattı



‘Komite benim için önemli’

Başkan Burak Elmas kürsüye geldiğinde ilk cevap verdiği eleştiri kendi döneminde kurulan İstişare Komitesi oldu. Sarı-kırmızılı takımın patronu bu konu hakkında şu ifadeleri kullandı: “Eski başkanlar, 2. başkanlar ve divan başkalarından oluşan önem verdiğim bir komite. İlk defa biz kurduk. Bu komite benim için önemli. Fikirlerinden beslendiğim bir komite ve bu konudaki eleştirilerini doğru bulmuyorum.”

Seçim kararı alın’

Divan Kurulu’nda Başkan Burak Elmas ve yönetimine bir tepki de Hayri Kozak’tan geldi. Puan tablosuna bakıldığında takımın daha tehlikeyi atlatmadığını belirten Kozak, “Takım 38 puanla 15. sırada. Önümüzde zorlu fikstür var, bu yabana atılmayacak bir pozisyon hala riskteyiz” dedi.

Başkan Elmas’ı istifaya davet eden Kozak konuşmasını şöyle noktaladı: “Sayın Başkan 26 mart öncesi istifa dilekçenizi vererek yeniden seçime gitme kararını lütfen açıklayıp rahatlayınız.”

Paulo Dybala'nın 2020-21 Serie A Sezonundan En İyi Anları

Haberin Devamı

Yazarlar