Beşiktaş Transferin son gününde Beşiktaş'ta ayrılık!

Transferin son gününde Beşiktaş'ta ayrılık!

05.03.2023 - 09:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transferin son gününde Beşiktaş'ta ayrılık yaşanacak. Adana Demirspor kulübü siyah-beyazlı takımın yıldız ismine imza attırıyor.

Transferin son gününde Beşiktaşta ayrılık

Spor Toto Süper Lig'de hedefini Avrupa Kupaları olarak belirleyen ve kadrosuna takviyeler yapan Adana Demirspor, Kevin Soni transferinden sonra Beşiktaş'ın yıldızına kanca attı.

Haberin Devamı

RAKİP ANKARAGÜCÜ
Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta 7 puan kaybeden Beşiktaş bugün konuk edeceği Ankaragücü’nü yenerek galibiyet özlemini noktalamak istiyor. Takımda tedavisine devam edilen Rachid Ghezzal dışında eksik bulunmuyor. Bu arada Cenk Tosun ve Welinton sarı kart sınırında yer alıyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde Başakşehir maçında cezalı duruma düşecek.

Transferin son gününde Beşiktaşta ayrılık

N'KOUDOU ADIM ADIM ADANA'YA
Adana Demirspor, Kevin N'Koudou'yu transfer etmek için Beşiktaş'tan izin aldı ve oyuncu ile de son aşamaya geldi.

İMZALAR ATILACAK
Mavi Şimşekler'in transferin son gününde N'Koudou'yu renklerine bağlaması bekleniyor. 28 yaşındaki sol kanat, Adana Demirspor'a bonservisi ile birlikte gidecek.

GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içinde yaptığı açıklamada, Kevin N'Koudou hakkında şu ifadeleri kullandı: "Gitmek için görüşmeler yapılıyordu ama sonuç alınamadı. Bu şekilde kalıp da oynamayacak futbolcunun gitmesinde yarar var"

Haberin Devamı

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 21 maça çıkan Kamerunlu kanat oyuncusu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. N'Koudou, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Yazarlar