Trabzonspor Trezeguet: Merhaba Trabzonspor

Trezeguet: Merhaba Trabzonspor

05.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Mısırlı Trezeguet’i dün resmen açıkladı.

Trezeguet: Merhaba Trabzonspor

Bordo-mavililer, 4 yıllık anlaştıkları futbolcu için eski kulübü Aston Villa’ya 4 taksit halinde 4 milyon euro ödeyecek. Trezeguet, başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda, alınacak transfer bedelinden bordo-mavili kulübe maliyeti düşüldükten sonra, kalan kısmın yüzde 10’u İngiliz kulübüne verilecek.

Haberin Devamı

VİDEOYLA TANITIMI YAPILDI

Mısırlı oyuncuya da her sezon için 1 milyon 550 bin euro garanti ücret ödenecek. Futbolcunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Trezeguet’ye ödenecek yıllık ücretin yüzde 5’i kadar ödeme yapılacak. Mısırlı oyuncunun tanıtım videosunda hat sanatıyla ismini yazan Trezeguet, “İmza tamam. Merhaba Trabzonspor, merhaba şampiyon takımın taraftarı” dedi.

12 FUTBOLCU GÖTÜRÜLMEDİ

Trabzonspor’un yurt dışı kamp kadrosunda İsmail Köybaşı, Erce Kardeşler, Flavio, Trondsen, Enis Destan, Batuhan Kör, Fode Koita, Salih Kavrazlı, Yunus Mallı ve Diabate yer almadı. Ayrıca tedavileri devam eden Gervinho ile Bruno Peres de Slovenya kafilesine dahil edilmedi. Kafilede yer alan Serkan Asan’ın da tedavisine yurt dışında devam edilecek.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Yazarlar