Milli Takım Tribün şov

Tribün şov

28.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşılaşma öncesinde yapılan koreografide yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.

Tribün şov

Karşılaşma öncesinde yapılan koreografide yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun yeni sponsorlarından Arçelik tarafından yaptırılan ve Yeni Eskişehir Stadı’nın maraton tribününde yükselen dev Türk bayrağının altında, “Milli takıma başarılar dileriz.” yazısı yer aldı. Stadın çevresine de “Türkiye UEFA EURO 2024 Adayı” pankartı asıldı. TFF karşılaşma öncesinde taraftarlara Türk bayrağı dağıttı. 35 bin kapasiteli Yeni Eskişehir Stadı’nın koltukları Türk bayraklarıyla donatıldı.

Yoğun ilgi

Eskişehir ve çevre illerden gelen futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi. Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanan maç için satışa sunulan biletler, 26 gün önce tükenmişti. Karşılaşmayı 35 bin futbolsever tribünden seyretti.

Tarihi gün
A Milli Futbol Takımı’nın, Moldova ile oynadığı hazırlık maçında Eskişehir, tarihinde ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı. Yapımı geçen yıl sonunda tamamlanan Yeni Eskişehir Stadı’ndaki müsabakayı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azim Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst ve bazı yöneticiler de izledi.
Arda riske edilmedi
Milli Takımın kaptanı Arda Turan, sakatlığı nedeniyle Moldova maçında forma giymedi. Yıldız oyuncunun, sağ kasığındaki yaralanmanın tamamen iyileşmemesi sebebiyle riske edilmediği, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı sonrası maç kodrosuna alınmadığı ifade edildi.

Yazarlar