Galatasaray Tuchel bizim Simeone'miz olacak

Tuchel bizim Simeone'miz olacak

23.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Atletico Madrid? Diego Simeone’yi göreve getirmesiyle onun ‘gençlik’ enerjisi ve dinamizminden bir hayli faydalandı. Yakaladıkları sinerji takımı ligde ve Avrupa’da zirveye taşıdı. Thomas Tuchel’le biz de bunu başarabiliriz.”

Tuchel bizim Simeonemiz olacak

G.SARAY’DA artık teknik adam konusunda kritik haftaya girilirken başkan Ünal Aysal’ın da yakın çevresiyle yaptığı çalışmaların ardından Thomas Tuchel en büyük aday olarak öne çıktı. Almanya?Milli Takımı’nın gelecekteki teknik direktörü olarak gösterilen Tuchel için Aysal ağırlığını koyarken Erdal Keser ve Bülent Tulun da bu ismin üzerinde diretiyor.
BAŞKAN Aysal da 40 yaşındaki teknik direktör için olumlu ifadeler kullanırken yapılan görüşmelerde de olumlu sonuç çıktı.
Başkan Aysal, Tuchel ile son kez buluşarak hem takımın durumunu hem de isteklerini anlatacak ve kulübün ekonomik durumu hakkında da bilgilendirme yapacak. Bu konuşma sonrasında ise son karar artık yönetim kurulunda verilecek. Başkan Aysal tüm adaylarla geldikleri noktayı anlatmasının ardından herkesin tek tek fikrini alacak.
GENÇLİK ENERJİSİ?
ANCAK şu anda Aysal’ın isteği Tuchel. Başkan yakın çevresi ile yaptığı teknik adam sohbetlerinde ise neden Tuchel’i istediğini de yakın bir örnekle verdi. Atletico Madrid-Diego Simeone örneğini gösteren Aysal, “Atletico Madrid, Simeone’yi göreve getirmesinin ardından onun enerjisi ve dinamizminden faydalandı.
YAKALADIKLARI sinerji takımı hem ligde hem de Avrupa’da zirveye taşıdı. Thomas Tuchel ile biz de bunu başarabiliriz. Mainz ile ortaya koyduğu performansın ardından G.Saray ve Şampiyonlar Ligi onun için ideal bir atmosfer olacaktır ve takımı istenen noktaya getirecektir, buna inanıyorum” sözleriyle de Alman çalıştırıcının G.Saray için biçilmiş kaftan olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

HALİD KAYACAN - SAMPIY10.COM