Beşiktaş Tugay Kerimoğlu'ndan Beşiktaş yorumu! 'Formanın ağırlığını hissemedeyen oyuncular var'

Tugay Kerimoğlu'ndan Beşiktaş yorumu! 'Formanın ağırlığını hissemedeyen oyuncular var'

09.12.2023 - 23:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup olduğu maçın ardından Tugay Kerimoğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tugay Kerimoğlundan Beşiktaş yorumu Formanın ağırlığını hissemedeyen oyuncular var

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup oldu. Siyah-beyazlıların evindeki mağlubiyetinin ardından Tugay Kerimoğlu değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın büyük bir fırsatı değerlendiremediğini belirten Tugay Kerimoğlu, "Beşiktaş kazansa bütün problemleri bir kenara bırakabilirdi, derbi büyük bir fırsattı. Ancak o formanın ağırlığını hissedemeyen oyuncular var. Bu şekilde kazanamazsınız ki..." dedi.

Beşiktaş'ta futbolcuların sezon bitmiş gibi davrandığını dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Beşiktaşlı oyuncular her şeyi kabullenmişler. Nasılsa bu sezon bitmiş gibi davranıyorlar. 'Mücadele etsek ne olur, etmesek ne olur' düşüncesiyle sahada oyuncular sanki" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok özel oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Şampiyonluk yarışında iki takımdan bahsediyoruz, sahada belli oluyor oyun. Ne oynadığını bilen bir takım Fenerbahçe. Çok özel oyuncular var Fenerbahçe'de" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sebastian Szymanski'den beklentilerin fazla olduğuna dikkat çeken Tugay Kerimoğlu, "Büyük maçların büyük oyuncuları olur, Dzeko sahneye çıktı bugün. Szymanski'den beklenti daha yüksekti sadece" dedi.