Galatasaray TÜKENMİŞLİK SENDROMU

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

29.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray sıkıntılı bir haftanın ardından çıktığı Çaykur Rizespor karşısında oyuna istekli başladı, sayısız gol pozisyonu yakaladı. Engin ile öne geçen Cim-Bom farkı artıracak fırsatları harcadı, ikinci yarı Tevfik dengeyi sağladı. Selçuk’un atılmasıyla 10 kişi kalan ev sahibi son vuruşlardaki beceriksizliğini sürdürünce ligdeki 4. beraberliğini aldı

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

MAÇIN?ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray 7 - Çaykur Rize 3... TT Arena’da dün akşam skor tabelasında bu rakamlar yazabilirdi. Öyle pozisyonlar kaçtı ki, bir maç için çok fazlaydı.
Hakemin son düdüğü çaldığında ise tabelada 1-1 yazıyordu.
Şüphesiz Fatih Terim’le yolların ayrılmasıyla başlayan sürece futbolcuların nasıl tepki vereceği merak ediliyordu.
Ama Başkan Ünal Aysal’ın tabiriyle “keyifli çocuklar” buna coşkuyu da eklemişti. Gerilimden etkilenmek bir yana Aslan, bu sezonki en olumlu görüntüsünü sergiledi. Belki kazanamadı ama çok çabaladı ve çok kaçırdı.
Hele bir Bruma var ki dün topla çok iyi işler yaptı. Rakibinin sağından, solundan, üstünden, yanından her yerinden geçti adeta! Ama son noktada hedefi tutturamadı. Burak’la beraber öyle goller kaçırdılarki sadece ikisi yarım düzineden fazla gol atabilirdi.
18. dakikada Engin ceza alanı dışından hem de sol ayağıyla golü attı. Bundan sonra “kim kaçırır” yarışı başladı. Devre bitene kadar Bruma 3, Burak 2 net golü atamadı.
2. yarı çok farklı başladı. Hemen ilk dakikada Kweuke’nin plasesi direğe çarptı. Aynı oyuncu 49’da kornere iyi yükseldi ama dışarı yolladı. Baskı 55’te Rize’ye golü getirdi.
Kornerde Tevfik bu kez hatayı affetmedi. Burak yakın mesafeden iki net pozisyonu daha harcarken Selçuk’un ikinci sarıdan atılmasıyla son bölümde Cim-Bom 10 kişi kaldı. Buna karşın yine de kazanmak için elinden gelini yaptı ama başaramadı..

Haberin Devamı

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

32 yıl sonra gelen eşitlik

Ligde, Ç.Rize ile Galatasaray arasında 22 maç aradan sonra beraberlik yaşandı. İki takım ilk olarak 1980-81 sezonunun 20. haftasında İstanbul’da 2-2 berabere kalmışlardı.