Beşiktaş Tümer Metin'den Sergen Yalçın sözleri: Şimdi aynı fikirde değil

Tümer Metin'den Sergen Yalçın sözleri: Şimdi aynı fikirde değil

26.12.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından kameraların karşısına geçen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ın da teknik direktör adayları arasında olduğunu söylemişti. Yorumcu Tümer Metin, Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı yorum yaptı.

Tümer Metinden Sergen Yalçın sözleri: Şimdi aynı fikirde değil

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'u 2-1'lik skorla geçti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Kasımpaşa maçına yeni teknik direktörümüzle çıkacağız" açıklamasını yaptı. Tivibu Spor'da konuşan Tümer Metin, Feyyaz Uçar'ın açıklamaları üzerinden "Sergen Yalçın Beşiktaş'a geri dönecek mi?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

'SERGEN YALÇIN'LA GÖRÜŞTÜM'

Sergen Yalçın ile görüşme yaptığını ifade eden Tümer Metin, "Feyyaz Uçar adaylar arasında olduğunu söyledi ama Sergen Yalçın'a bu anlamda gelen bir şey yok. Bence geçiştirdi Feyyaz abi. Adaylar arasında Sergen Yalçın olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Sergen Yalçın konusunda fikrinin hala sabit olduğunu söyleyen Tümer Metin, "Bence Şenol Güneş'in ayrılığından sonra direkt gelmesi gerekiyordu, gelmek de istiyordu Sergen Yalçın. O dönemki sohbetimizde 'Hocam bu takım değil, sana zarar verebilir' demiştim. O da 'ben oynatırım bu takımı' demişti. Şimdi aynı fikirde değil" ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar