Fenerbahçe Tuncay Şanlı'dan Arda için çok konuşulacak iddia! İşte yeni yatırımı

Tuncay Şanlı'dan Arda için çok konuşulacak iddia! İşte yeni yatırımı

28.08.2023 - 16:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Tuncay Şanlı, Kanal D'ye özel açıklamalarda bulundu.

Tuncay Şanlıdan Arda için çok konuşulacak iddia İşte yeni yatırımı

Sakaryaspor'da yetişen Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Tuncay Şanlı, Middlesbrough, Stoke City, Wolfsburg, Bolton Wanderers ve Bursaspor gibi önemli takımlarda oynadı. 80 kez A Milli Takım forması giyen Şanlı, 22 kez ağları havalandırdı. Şu sıralar turizm sektörüne atılan ve tatil köyü inşa eden Tuncay Şanlı, Kanal D'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe efsanesinin açıklamaları: "Futbolun içindeyiz halen. Çok aktif değilim. Kısa bir dönem Sakaryaspor'da teknik adamlık yaptım, şampiyon olduk. Yeşilden vazgeçemedim. Şu anda doğanın içinde biraz huzurlu, biraz sakin, biraz sakin kafayı dinlemek için tesisimiz oldu. Futbol oynarken de risk alıyorduk, sorumluluk alıyorduk. Hem Sakaryalıyım hem de Sakarya'ya yatırım yapmak bana keyif veriyordu. Sonra kendi yerimiz vardı.

Tuncay Şanlıdan Arda için çok konuşulacak iddia İşte yeni yatırımı

'EKİBİMİZ ÇOK İYİ'
Acaba kendimize bir şeyler mi yapsak? Şehrin kalabalığından o hengameden uzaklaşsak mı derken böyle bir tesis inşa ettik. Çok sert bir ticaret adamı değilim. Ekibiniz iyiyse, kadronuz iyiyse birlik-beraberliği sağlayabiliyorsanız ortaya güzel şeyler çıkıyor. Sahada da onu yaşamıştım futbolculuk hayatımda.

Haberin Devamı

'SAHADA OLMAYI DAHA ÇOK SEVİYORUM'
Sahada olmayı, saha içindeki o enerjiyi o heyecanı daha çok seviyorum. Televizyonda yorumculuk yaptığımda bir yerden sonra sıkılabiliyorum. Çünkü sizin anlattığınızla bazı şeyler uyuşmuyor. Onun için kendimi biraz geri çektim. Eskisi gibi hızlı bir hayatım yok açıkçası. Daha sakinim. Eskiden daha fazla dışardaydık, daha fazla göz önündeydik. Şimdilik İstanbul'dayım. Sürekli buraya gelip gidiyorum.

'ALTYAPIYA YATIRIM ŞART'
Tabii ki altyapıyı daha fazla yatırım yapılması gerekir. Değerlerimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Bir Arda çıktı bütün ülke inanılmaz sevindi, heyecanlandı. Gittiği her deplasmanda alkışlandı. Böyle özel yeteneklerimiz var, özel oyuncularımız var. Biz bunlara daha çok şans vermeliyiz. Değerli olduklarını bilmeliler. Onlar da tabii çalışmalılar. Ama biz kendi değerlerimize sahip çıkarsak daha fazla oyuncu yetiştiririz. Cidden çok yetenekli kardeşlerimiz oyuncularımız var. Yeter ki onlara şans verelim.

Tuncay Şanlıdan Arda için çok konuşulacak iddia İşte yeni yatırımı

'ARDA GÜLER DÜNYAYA FUTBOLUYLA DAMGA VURACAK'

Ben Arda Güler'i 16 yaşında iken kısa bir izlemiştim. Konuyu kapatmış Arda zaten futbol olarak. Hem düşünce olarak hem futbola bakış açısı olarak yeteneği üst seviyede. Zaten böyle olmasa Real Madrid transfer etmez. Umarım sakatlığı uzun sürmez. Kısa sürede sahalara döneceğini yazıyorlar. Orada hem eğitim anlamında hem futbola bakış açısında birçok şey katacak. Ona o şansı verdiklerinde çok başka seviyeye gideceğini düşünüyorum. Yürekten başarılar diliyorum. Dünyaya futboluyla damga vuracak."

Haberin Devamı

 

Yazarlar