Dünyadan Futbol Türk futbolcunun muhteşem golü manşetlerde

Türk futbolcunun muhteşem golü manşetlerde

10.06.2023 - 13:46 | Son Güncellenme:

Danimarka Süper Ligi kulüplerinden FC Midtjylland formasını giyen Türkiye U21 Milli Takım oyuncusu Doğuhan Aral Şimşir önceki gece attığı golle ülke medyasının manşetlerine oturdu.

Türk futbolcunun muhteşem golü manşetlerde

İRFAN KURTULMUŞ / Kopenhag

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi’ne katılmak için deplasmanda Viborg kulübüne karşı play-off eleme maçı oynayan FC Midtjylland’ı Avrupa'ya taşıyan tek golü Aral Şimşir attı.

FC Midtjylland’ın Viborg’u 1-0 yendiği ve UEFA biletini aldığı karşılaşmada, Aral Şimşir rakiplerini attığı şık çalımlarla bir bir geçerken, ceza sahası dışından mükemmel vuruşla uzak köşeye attığı gol kentte büyük sevinç yarattı.

Danimarka medyası “Türk çalım kralın mükemmel golü” başlığıyla Aral Şimşir’i manşetlere taşırken, bu golün FC Midtjylland’ın Avrupa hayalini gerçekleştirdiği belirtildi.

Sivaslı bir ailenin oğlu olan Danimarka doğumlu Aral, attığı gol ile ilgili olarak, “Dürüst olmam gerekirse, bunun gerçek bir gol olduğunu düşünüyorum ve bu da bizi Konferans Ligi elemelerinde oynamak zorunda bıraktı” dedi.

Haberin Devamı

Daha önce böyle bir duygu yaşamadığını belirten Türk golcü Aral Şimşir ayrıca, daha önce hiç bu kadar mutlu olmadığını ve bu yüzden ne diyeceğini sözlerine ekledi.

Yazarlar