ING Basketbol Süper LigiTürk Telekom, ABD'li oyun kurucu Marcus Foster ile anlaştı

Türk Telekom, ABD'li oyun kurucu Marcus Foster ile anlaştı

19.02.2021 - 11:06 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Marcus Foster'ı kadrosuna kattı.

Türk Telekom, ABDli oyun kurucu Marcus Foster ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirerek bir üst tura çıkan Türk Telekom, gard rotasyonunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Başkent ekibinin, ABD'li oyun kurucu Marcus Foster ile sezon sonuna kadar anlaştığı belirtildi.

Sezona THY Avrupa Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta başlayan 25 yaşındaki oyuncu, 6 sayı, 1,2 ribaunt ve 1 asist ortalamalarıyla mücadele etti. Avrupa kariyerinde daha önce Hapoel Holon formasıyla FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ter döken Foster, 17,8 sayı, 3,8 asist, 2,9 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Profesyonel kariyerine 2018 yılında başlayan 1,91 metre boyundaki oyuncu, NBA ekiplerinden Sacramento Kings ile sözleşme imzaladı. Kore ve Lübnan maceralarının ardından NBA Yaz Ligi'nde Orlando Magic formasıyla mücadele eden Foster, daha sonra Avrupa'ya geldi.

Türk Telekom, ABDli oyun kurucu Marcus Foster ile anlaştı

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar