Futbol Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta?

05.10.2015 - 14:25 | Son Güncellenme:

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son iki karşılaşmaya çıkıyor. Geçtiğimiz maçta Hollanda'yı deviren A Milli Takım şimdi deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Peki Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki son iki maçında Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım'ın İstanbul'daki kampı başladı. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçıyla grupta önemli bir karşılaşmaya daha çıkıyor. Peki Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta?

Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak.

Kulüp takımlarında maçlarını oynayan milli futbolcular, Riva'daki Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki kampa katılarak, ilk antrenmana çıktı

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynayan futbolcuların, daha sonra pas ve şut çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın yenileme koşusu ve açma germe hareketlerinin ardından sona erdiği kaydedildi.

A Milli Futbol Takımı, 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Çek Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşması, 10 Ekim Cumartesi günü TSİ 21.45'te başlayacak.

Maçın ardından doğrudan Konya'ya geçecek milli takım kafilesi, Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde ve Konya Büyükşehir Stadı'nda birer antrenman yaparak İzlanda mücadelesinin hazırlıklarını tamamlayacak. Fatih Terim, millilerin 12 Ekim'deki çalışması öncesi mücadeleye ev sahipliği yapacak Konya Büyükşehir Stadı'nda medya mensuplarının karşısına çıkacak.

Türkiye-İzlanda maçı, 13 Ekim Salı günü saat 21.45'te oynanacak. Ay-yıldızlılar, karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Yazarlar