Milli Takım Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

11.11.2019 - 14:05 | Son Güncellenme:

Türkiye-İzlanda maçı için geri sayım sürüyor. EURO 2020 elemeleri H grubu dokuzuncu maçında A Milli takım, İzlanda'yı konuk edecek. Grupta 21 puanla ilk sırada yer alan A Milliler, İzlanda karşısında 3 puan alması halinde gruplardan çıkmayı garantileyecek. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

EURO 2020 H grubu elemelerinde 9. hafta maçları bu hafta oynanacak. H grubunda lider durumda yer alan A Milli Takım ilk maçında İzlanda'yı konuk edecek. İzlanda karşısında alınacak olan 3 puan ile gruptan çıkmayı garantileyecek olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Peki Türkiye-İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye İzlanda maçı 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat 20.00'de Türk Telekom Park'ta oynanacak. Mücadeleyi TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre Güneş, Andorra-Türkiye maçına ev sahipliği yapacak ve suni çim zemini bulunan Ulusal Stadyum’u gezdi. Güneş ayrıca, milli takımın kamp yapacağı oteli ziyaret etti.

 

Yazarlar