Voleybol Milletler Ligi; Türkiye-Japonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Filenin Sultanlar Japonya karşısında sürpriz peşinde!

Milletler Ligi; Türkiye-Japonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Filenin Sultanlar Japonya karşısında sürpriz peşinde!

01.07.2022 - 16:31 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi üçüncü hafta maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya ile karşı karşıya gelecek. Milletler Ligi'nde 6'ıncı sırada yer alan Filenin Sultanları Japonya karşısında kazanıp dikkatleri üzerine çekmenin hesaplarını yapıyor. Peki Türkiye-Japonya Milletler Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Milletler Ligi; Türkiye-Japonya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Filenin Sultanlar Japonya karşısında sürpriz peşinde

Türkiye-Japonya Milletler Ligi üçüncü hafta maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya ile karşılacaşak. Grubu ilk sırada tamamlayan takımların Ankara'daki dörtlü finalllerde mücadele edecek. Kanada'da oynanan üçüncü hafta maçlarında Kanada'ya mağlup olan Filenin Sultanları Hollanda'yı 3-0'la geçmesini bildi. Milletler Ligi'nde ikinci sırada yer alan Japonya karşısında galip gelerek yeniden yükselişe geçmek isteyen Filenin Sultanları maç saatine gözünü dikti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Japonya Voleybol maçı 1 Temmuz Cuma gününü 2 Temmuz Cumartesi gecesine bağlayan gece TSİ ile 02:00'de oynanacak. Mücadele TRT SPOR ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

MİLLETLER LİGİ 3. HAFTA MAÇ PROGRAMI

29 Haziran Çarşamba:

05.00 Kanada-Türkiye

30 Haziran Perşembe:

23.00 Türkiye-Hollanda

2 Temmuz Cumartesi:

02.00 Türkiye-Japonya

2 Temmuz Cumartesi:

23.00 Türkiye-ABD

2018 yılından bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda Türkiye, 2018’de ikincilik, 2019’da dördüncülük, 2021 yılında da üçüncülük elde etti.

2018 yılından bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda Türkiye, 2018’de ikincilik, 2019’da dördüncülük, 2021 yılında da üçüncülük elde etti.