15.05.2025 - 10:12 | Son Güncellenme:
Fanatik
Galatasaray’ı 2 sezondur ligde şampiyonluğa ulaştıran ve üst üste 3. şampiyonluğa da sadece 1 puanı kalan Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı takımın başında ilk Türkiye Kupası sevincini Gaziantep’te yaşadı.
Başarılı teknik adam, pazar günü Rams Park’taki şampiyonluk maçında da (Kayserispor) hedefe ulaşıp, 5 günde çifte zafer elde etmek istiyor.
DEV PRİM
Türkiye Kupası zaferi sadece taraftarları değil, Galatasaray Yönetimi'ni de coşturdu. Başkan Dursun Özbek'in de onayıyla Sarı-Kırmızılı takımda çifte kupa zaferinin primi 7 milyon Dolar'dan 10 milyon Dolar'a çıktı.
Galatasaray, pazar günü Kayserispor karşısında 1 puan bile alsa oyuncular bu muhteşem primin sahibi olacak.
KUTLAMA İÇİN GERİ SAYIM
Sarı-Kırmızılılar, Türkiye Kupası ve Süper Lig Şampiyonluğu zaferlerini unutulmaz bir kutlamayla taçlandıracak. Artık lig şampiyonluğunun da kesinleşmesi bekleniyor. Yenikapı Meydanı'nın kullanımı için de Valilik onayının çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Böylece 5. yıldız ve çifte kupa organizasyonun kesinleşmesiyle birlikte tüm gün sürecek etkinliklerle kutlanacak.