Skorer Türkiye plaj futbolunda 3. oldu

Türkiye plaj futbolunda 3. oldu

16.05.2010 - 12:11 | Son Güncellenme:

.

Türkiye plaj futbolunda 3. oldu

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Beach Soccer Cup 2010 Turnuvası'ndaki 3'üncü ve son maçında Rusya'ya 6-3 yenildi.

Turnuvadaki 3 maçını da kazanan Rusya 1'inci, Azerbaycan 2'nci, Türkiye 3'üncü, Ukrayna ise 4'üncü oldu.

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Beach Soccer Cup 2010 Turnuvası'ndaki 3'üncü ve son maçında Rusya'ya 6-3 yenildi. Milli Egemenlik Plaj Futbolu Stadı'nda oynanan karşılaşmada ay yıldızlı takımın golleri Onur Zayim, Hasan Taş ve Ayhan Sezer'den geldi. Rusya'nın gollerini ise Dmitriy Shiskin, Egor Eremeev (2), Alexey Makarov, Tamer Ay (kendi kalesine) ve İlya Leonov attı. Azeri hakem İstvan Mesarosch'un yönettiği maçta Alexey Makarov ile Dmitriy Shiskin sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ardından ödül töreni düzenlendi. Rus Milli Takımı'ndan Andrei Bukhlitskiy turnuvada en iyi kaleci, Egor Eremeev gol kralı, İlya Leonovise ise en değerli futbolcu seçildi. Turnuvanın Fair-Play Ödülü ise Türk Milli Takımı'ndan Adil Müftüoğlu'na verildi. Takım kaptanlarına kupalarını Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı ve Alanya İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Turnuvada oynanan günün diğer maçında ise Azerbaycan, Ukrayna'yı 2-0 mağlup etti.