Milli Takım Türkiye - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Türkiye - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

09.09.2013 - 17:06 | Son Güncellenme:

Türkiye - Romanya maçı ne zaman? Türkiye - Romanya maçı hangi kanalda? Türkiye - Romanya eleme maçı hangi ülkede oynanacak? Türkiye - Romanya d grubu elem maçı saat kaçta başlıyor?

Türkiye - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman

A Milli futbol takımımız 10 eylül salı akşamı Bükreş'te Romanya2ya karşı oynamak için sahaya çıkacaklar. Türkiye, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Roman'ya ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Romanya maçını Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Bükreş'teki National Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak.

A Millilerimiz 10 Eylül Salı gecesi Bükreş'te tamam mı devam mı maçında Romanya karşısına çıkacak. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Romanya ile oynayacağımız maç 10 Eylül salı günü saat 21.00'te Star TV'den yayınlanacak .

Milliler, Romanya ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Bükreş'e hareket edecek. Romanya maçının son çalışması Bükreş Ulusal Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce saat 18.30'da A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve bir milli futbolcu maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı yapacak.