Diğer Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı Peru yolcusu

Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı Peru yolcusu

21.10.2014 - 12:58 | Son Güncellenme:

Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı, 1-2 Kasım'da yapılacak CMAS 29. Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası'na katılmak için Peru'nun başkenti Lima'ya gidecek.

Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı Peru yolcusu

Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı, 1-2 Kasım'da yapılacak CMAS 29. Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası'na katılmak için Peru'ya gidecek.

Haberin Devamı

Dünya Su Altı Federasyonu (CMAS) tarafından düzenlenecek şampiyonada, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Hırvatistan, Şili, ABD, Yeni Zelanda, Tahiti, Meksika, Norveç ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu toplam 25 ülke yarışacak. Şampiyonaya, Türkiye Milli Takımı adına sporculardan Ahmet Tekin, Mert Elibol, Fuat Kasmalar, Turan Melih Aydıner ile Milli Takım Antrenörü Serhan Dağdan katılacak. Dağdan, "Bu şampiyona, CMAS'ın en eski spor branşlarından olan zıpkınla balık avında, Türkiye'nin dünyadaki yerini göstermesi açısından bizim için çok önemli" dedi.

Geçen yıl Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen Avrupa ve Afrika Şampiyonası'nda İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'ın ardından Avrupa 4'üncüsü olmuştu.