Basketbol Tutku Açık üçlüğü göklerden attı!

Tutku Açık üçlüğü göklerden attı!

30.10.2017 - 11:23 | Son Güncellenme:

27 Ekim Cuma günü başlayan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndaki yarışmalar ile tamamlanan şölende bir de ilk yaşandı...

Tutku Açık üçlüğü göklerden attı

İlk kez düzenlenen Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecanlı yarışmalar, eğlenceli aktiviteler ve kıyasıya mücadele vardı. 27 Ekim Cuma günü başlayan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndaki yarışmalar ile tamamlanan şölende, basketbolda da bir ilk yaşandı. Türk Basketbolu’nun yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Tutku Açık da etkinlikler için Pamukkale’ye gelerek, ‘Balondan basket atma etkinliği’ne katıldı.

Haberin Devamı

Pamukkale’nin eşsiz güzelliğinin fon olarak kullanıldığı etkinlikte sıcak hava balonuna Dünya ve Avrupa Şampiyonu Karateci Serap Özçelik ve ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Cem Yiğit Üzümoğlu ile birlikte binen Tutku Açık, balon yükseldikten sonra zemindeki özel yapım dev potaya art arda basketler atarak büyük alkış aldı.

Tutku Açık ayrıca, organizasyonun açılışı nedeniyle ilk gün düzenlenen basın toplantısına da katıldı. Basketbol yazarı ve ünlü sunucu Merve Toy’un yönettiği basın toplantısına, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, milli kareteci Serap Özçelik, eski milli atlet Halil Akkaş ve Cem Yiğit Üzümoğlu katıldı.

Tutku Açık, bu tur organizasyonların Türkiye’de yeni sporcular yetişmesine öncü olacağını belirterek, “Uzun süredir Pamukkale ile ilgili haberleri duyuyor ve merak ediyordum. Burada bulunduğu m için çok mutluyum” dedi. TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım da bir video mesajı göndererek, Pamukkale Spor Oyunları’nı düzenleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti ve tüm sporculara da başarılar diledi.

Haberin Devamı

Basın toplantısı sonunda Merve Toy’un da yarıştığı ‘Topuklu Ayakkabı Yarışması’nda ise neşeli anlar yaşandı.

Yazarlar