Futbol Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

15.12.2015 - 09:39 | Son Güncellenme:

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ile Ziraat Türkiye heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe bugün deplasmanda Tuzlaspor ile karşıalaşacak. Peki Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ile Ziraat Türkiye Kupası ilk karşılaşmasında sarı-laciverli ekip 2. lig ekibi olan Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Tuzlaspor Fenerbahçe karşılamsa zorlu lig maratonunun dışında farklı bir heyecan olacak. Peki Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun ilk haftasında bugün deplasmanda Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda, Medipol Başakşehir maçında forma giyen futbolcuların dinlenmesine yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Diğer oyuncuların ise pas, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanı, dar alanda çift kale maçla tamamladıkları kaydedildi. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Alper Potuk, Volkan Şen ve Raul Meireles'in özel program dahilinde çalıştıkları duyuruldu.

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?
Tuzlaspor Fenerbahçe maçı 16 Aralık Çarşamba günü saat 14:00'da başlayacak. Murat Özcan'ın yöneteceği mücadele A Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Grup aşamasında kupaya dahil olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın, kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Sakatlığı bulunan futbolcular Alper Potuk, Raul Meireles ve Volkan Şen'i kullanamayacak Portekizli teknik adamın, maçta, bu sezon az süre alan oyunculara şans vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Tuzlaspor ise kupada grup aşamasına iki eleme turu oynayarak geldi. PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla eleyen Tuzlaspor, aynı ligde yer aldığı Manisaspor'u da tek golle geçerek adını gruplara yazdırdı.

Tuzlaspor, Spor Toto 3. Lig'de mücadele ettiği geçen sezon kupanın sürpriz takımlarından biri olmuştu. İstanbul temsilcisi Gaziantepspor, Kasımpaşa, Sivasspor gibi Spor Toto Süper Lig ekiplerini de mağlup ettiği kupada, son 16 takım arasına kalmayı başarmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

Tuzlaspor: Burak, Lider, Yusuf, Bülent, Aykut, Nihat, Mehmet, Okan B., Samet, Sefa, Haluk

Fenerbahçe: Ertuğrul, Şener, Ba, Kadlec, Caner, Mehmet Topuz, Ozan, Yasir, Uygar, Markovic, Fernandao (Semih)

Tuzlaspor kalecisi Burak Onur: Kalem gole kapalı

ZİRAAT Türkiye Kupası ilk maçında kendi sahasında bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Tuzlaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Ferruh Özgün idaresinde Tuzla Belediye Stadı’nda sürdürüyor.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, Fenerbahçe maçı öncesinde DHA’ya yaptığı açıklamada, "Sonuçta oynanmamış maç birçok hedef için bir göstergedir. Biz de Çarşamba günü Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz. Sadece bu maçı değil, her maçı kazanmak istiyoruz. Çok iyi, genç ve istekli bir takımımız var. Hem ligde hem de kupada güzel şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Hem oyuncularımızda, hem de taraftarlarımızda bir heyecan var. Fenerbahçe’yi burada ağırlamaktan çok mutlu olacağız. Dostça bir maç olacağını düşünüyorum. Tabii sentetik saha, yani sıkıntılı bir saha, ama inşallah kazasız belasız iyi bir maç olur" diye konuştu.

Futbolculardan Haluk Türker, "Güzel bir kura oldu. Bizi ve Tuzla halkını heyecanlandıran bir kura. İnşallah hayırlısı olur. Biz elimizden geleni yapacağız" derken, Lider Koç da "Bizim için gurur verici bir durum tabii. Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı burada kendi sahamızda ağırlamak güzel olacak. Bizim için güzel bir tecrübe olacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Tuzlaspor kalecisi Burak Onur ise, "Fenerbahçe’yi ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Fenerbahçe’ye karşı öncelikle güzel futbol oynamak istiyoruz. Fenerbahçe’nin yıldızları dünya yıldızları aslında. Onlara karşı oynamak gerçekten gurur verici. İnşallah kazasız ve belasız, izleyenlere de güzel bir futbol izletiriz. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah Çarşamba günü Fenerbahçe’nin dünya yıldızlarına karşı kalemi gole kapatacağım" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

ZİRAAT Türkiye Kupası ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Tuzlaspor’un basın sözcüsü Levent Ayaz, "Biz tüm sezonu iki formayla tamamlıyoruz" dedi.

16 Aralık Çarşamba günü kendi sahasında yıldızlar topluluğu Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Tuzlaspor’da tüm hazırlıklar bu maçın dostça ve sorunsuz bir şekilde oynanması için yapılıyor. Saha ve statta bakım yapılıyor. Futbolcular bu maçı sabırsızlıkla bekliyor. Bir yandan ekonomik zorluklar da her büyük-küçük kulüpte yaşandığı gibi Tuzlaspor’da da yaşanıyor.

Süper Lig ekipleri her maç 2 forma ile oynarken, Tuzlaspor’da toplam 2 forma ile sezonu tamamlıyor

Tuzlaspor Basın Sözcüsü Levent Ayaz, "Bizim kulüp bütçemiz belli. Biz haddimizi ve yerimizi biliyoruz. Mali boyuttaki şartlarımız belli. Futbolcularımıza yapmış olduğumuz forma ve ayakkabılar kulübümüz tarafından alınıyor. Futbolcularımız idman ve maç ayakkabılarını 5 veya 10 maç giyiyorlar. Bizim bütçemiz belli olduğu için forma ve ayakkabı değişimlerini bu şekilde yapıyoruz. Genelde yarı sezonda bir forma değişikliği oluyor. Diğer yarı sezonda da yeni formaları yapıyoruz. Çok yırtılan olduğu zaman da acil alıyoruz. Bireysel değil, kulüp veriyor. Tabi Fenerbahçe Türkiye değil dünyadaki sayılı kulüplerden bir tanesi olduğu için, futbolcular da zaten dünya futbolcuları kendileri. Onlara da krampon ya da forma gibi malzemelerin de günlük ya da maça göre değişmesi doğaldır. Fenerbahçe’nin kendine yakışanı da odur. Bizim de kendimize yakışan budur yani" diye konuştu.

Yazarlar