Türkiye Kupası Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

16.12.2019 - 01:09 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda rövanş maçları için geri sayım başladı. Son kupa şampiyonu Galatasaray, ilk maçta sahasında 2-0 mağlup olduğu Tuzlaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Peki büyük bir heyecanla beklenen Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Tuzlaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Tuzlaspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan ve 2-0 Tuzlaspor galibiyetiyle sonuçlanan ilk maçın ardından gözler rövanş maçına çevrildi. İşte zorlu maçla ilgili ayrıntılar...

TUZLASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Tuzlaspor Galatasaray maçı 17 Aralık 2019 Salı günü 20:45'te başlayacak ve ASpor'dan canlı yayınlanacak.

CİMBOM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise salon çalışması ile başladıkları antrenmana sahada pas oyunu ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Galatasaray, Tuzlaspor karşılaşması öncesi son antrenmanını yarın saat 17.30’da gerçekleştirdikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

Yazarlar