1.Lig Tuzlaspor’dan yabancı hakem tepkisi! 'Ailelerine yazık değil mi'

Tuzlaspor’dan yabancı hakem tepkisi! 'Ailelerine yazık değil mi'

12.04.2024 - 15:07 | Son Güncellenme:

1. Lig temsilcisi, Süper Lig'de yabancı VAR hakemlerinin görevlendirilmesi kararına tepki gösterdi.

Tuzlaspor’dan yabancı hakem tepkisi Ailelerine yazık değil mi

İşte Tuzlaspor'dan yapılan açıklama: "Kaostan beslenen ve kendi başarısızlıklarını kamufle etmek için gündem değiştirmeye çalışan bazı kulüp başkanlarını ısrarla gündeme getirdiği yabancı hakem tartışmalarını iyi niyetli görmüyoruz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de kuşkusuz hakem hataları yaşanıyor. Biz bunları futbolun doğasının gereği olarak değerlendiriyoruz.
Tuzlaspor kulübü olarak yabancı hakem tartışmasını kesin bir dille reddediyoruz. Hatalarını ve eksiklerini kabul etmekle beraber Türk hakemlerine olan güvenimizin tam olduğunun altını çiziyoruz. Yabancı hakem olayını tartışmak bile bu ülkenin insanlarına hakarettir. En üst ligden amatöre kadar binlerce hakemi ne yapacaksınız? Onların emeğine, hayallerine, ailelerine yazık değil mi?
Madem Türk hakemlerine, Türk insanına güvenmiyorsunuz o zaman siz de gidip yabancı liglere katılın. Türk futbolu ve Türk hakemliği bazı kulüp başkanlarını egosunu tatmin etmemin dışında hiç bir faydası olmayan bu anlamsız tartışmalardan bir an önce kurtulmalıdır."