NBA Tyrese Haliburton'dan triple-double! Pacers, Celtics'i devirdi

Tyrese Haliburton'dan triple-double! Pacers, Celtics'i devirdi

05.12.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

NBA’de sezon içi turnuvası heyecanı yaşandı. Indiana Pacers, Boston Celtics ile karşı karşiıya gelirken Tyrese Haliburton triple-double ile yıldızlaştı.

Tyrese Haliburtondan triple-double Pacers, Celticsi devirdi

NBA'de sezon içi turnuvasında çeyrek final maçında Indiana Pacers- Boston Celtics ve New Orleans Pelicans-Sacramento Kings karşı karşıya geldi. Yıldızlar üst düzey performanslarıyla takımlarını finali 9 Aralık Las Vegas'ta oynancak maça bir adım daha yaklaştılar.

Haberin Devamı

TRİPLE-DOUBLE

NBA sezon içi turnuvasında Pacers ile Celtics karşı karşıya geldi, mücadele sonunda Pacers, Tyrese Haliburton'ın triple-double'ıyla Celtics'i 122-112'lik skorla geride bırakarak adını yarı finale yazdırdı.

Pacers ilk yarıda 48-55 skorla geriye düştüğü maçta 3. çeyrek olağanüstü performans ortaya koyarak 85-78'lik skorla öne geçmeyi başardı. 4. çeyrekte de skor avantajını koruyarak 122-112'lik skorla Celtics'i devirerek adını yari finale yazdırmış oldular.

Indiana Pacers’ta Tyrese Haliburton 26 sayı, 10 ribaund ve 13 asist ile triple-double yaparak yıldızlaştı. 

PELİCANS YARI FİNALDE

Öte yandan NBA'de dün gece oynanan bir diğer maçta ise New Orleans Pelicans ve Sacramento Kings kozlarını paylaştı. İlk yarısını 61-69 skorluk öndeliğini sürdüren Pelicans 117-127'lik skorla rakibini devirmeyi başardı. Bu sonuçla Pelicans yarı finale yükselen takım oldu.

Haberin Devamı