Diğer Uçan kraliçeler piste dönüyor

Uçan kraliçeler piste dönüyor

15.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yükseğin dünyaca ünlü iki yıldız atleti Hırvat Blanca Vlasic ile Rus Yelena Isinbayeva hayranlarına sabırsızlıkla bekledikleri haberi sonunda verdiler ve Mayıs ayında pistte olacaklarını açıkladılar

Uçan kraliçeler piste dönüyor

Yükseğin “rekortmen kraliçeleri” pistlere dönüş hazırlığı içinde. Kariyerlerinde dünya rekoru ve dünya şampiyonlukları bulunan “yüksek atlamanın” iki yıldız ismi Hırvat Blanca Vlasic ile Rus Yelena Isinbayeva, sakatlık nedeniyle uzunca bir süre ara verdikleri yarış hayatlarına Diamond Lig müsabakalarıyla döneceklerini açıkladılar.
Kadınlar Yüksek Atlama’nın en büyük isimlerinden biri olarak kabul edilen, iki dünya şampiyonluğunun yanı sıra bir olimpiyat ikinciliği bulunan Hırvat Blanca Vlasic, hayranlarının merakla beklediği haberi kendi internet sitesinden verdi ve kısa süre içinde pistlerde olacağını müjdeledi.
Vlasic, sakatlığıyla ilgili sıkıntıları atlattığını ve Diamond Lig’in 25 Mayıs’ta yapılacak New York ayağında yarışacağını açıklayarak, “Biran önce pistlere dönmek için sabırsızlanıyorum. En çok sevdiğim şeyi yapmak, yüksek çıtasının üstünden uçmak istiyorum”sözlerine yer verdi.
Yine kadınlar yükseğin bir başka “efsane” ismi, sırıkla atlamanın dünya rekortmeni, Rus atlet Yelena Isinbayeva ise, 18 Mayıs’ta Şangay’da yapılacak Diamond Lig’in ikinci ayağında piste çıkacak.

Haberin Devamı

Haberleri yalanladı
Elde ettiği muhteşem başarılara rağmen bir türlü hedeflediği olimpiyat şampiyonluğuna ulaşamadığı için Londra 2012 sonrası pistlere veda edeceği söylentileri yayılan yıldız atlet, bu haberleri yalanlarcasına mücadeleye devam edeceğini açıkladı.

Yazarlar