Skorer UEFA maçları D-SMART‘ta

UEFA maçları D-SMART‘ta

02.03.2008 - 03:44 | Son Güncellenme:

D Smart, Şampiyonlar Ligi’nden sonra 2009-2012 UEFA Kupası maçlarının da yayın hakkını aldı

UEFA maçları  D-SMART‘ta

Futbolun dijital ortamdaki yeni adresi D-Smart, kulüpler düzeyinde dünyanın en büyük organizasyonları arasında yerini alan Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA Kupası maçlarının yayın hakkını da bünyesine kattı.
UEFA tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şampiyonlar Ligi formatına getirilecek olan UEFA Kupası’nda her yıl 205 maç oynanacak. UEFA Kupası’na katılan Türk takımlarından birinin maçları Kanal D’de yayınlanırken, diğer Türk takımların ve kupada yer alan tüm takımların maçları ise D-Smart Platformu’ndan ekranlara gelecek.
Daha önce UEFA’nın açmış olduğu 2009-2012 Şampiyonlar Ligi ihalesini de alan Doğan TV almıştı. Bu sonuçla ikinci büyük UEFA organizasyonunun yayın haklarına da sahip olan D Smart futbolun artık yeni adresi olduğunu da kanıtladı. 
Futbolseverler D-Smart’ta her yıl Şampiyonlar Ligi’ne ait 146, UEFA’ya ait 205 karşılaşmayı seyredebilecek. Ayrıca D-Smart’ta tüm sporseverler için yenilikler de devam edecek. Türkiye’nin yeni dijital platformu D-Smart ile ilgili bilgileri 0212 4780303 numaralı çağrı merkezi ve www.dsmart.com.tr internet adresi veriyor.