Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 8 takım turladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 8 takım turladı!

13.12.2023 - 02:07 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında heyecan sona erdi. Son 16 Turu'na katılma başarısı gösteren 8 takım netlik kazandı.

UEFA Şampiyonlar Liginde 8 takım turladı

Temsilcimiz Galatasaray'ın da mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması heyecanı 4 grupta tamamlandı. Devler Ligi'nde 16 takımın mücadele edeceği Son 16 Turu için hak kazanan 8 takım belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda Almanya temsilcisi Bayern Münih grup lideri oldu. Bayern Münih, 6 maçta tek puan kaybını Kopenhag beraberliğiyle yaşadı ve 16 puan topladı. Kopenhag ise 8 puan toplayarak grup ikincisi oldu.

B Grubu'nda liderlik koltuğuna Arsenal oturdu. Mikel Arteta'nın öğrencileri bu süreçte 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Lens'le yarışan PSV Eindhoven, ikincilik koltuğuna oturma başarısı gösterdi.

Real Madrid'in 6'da 6 yaparak 18 puan topladığı C Grubu'nun ikincisi Napoli oldu. İtalyan ekibi 10 puan toplayarak dikkat çekti ve adını Son 16 Turu'na yazdırdı.

Devler Ligi'nde D Grubu'nda Real Sociedad ile Inter'in performansı dikkat çekti. İki takımın da 12 puan topladığı grupta averajla lider İspanyol ekibi oldu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D Grubu'nda tur atlayan takımlar şu şekilde:

Bayern Münih (Almanya)
Kopenhag (Danimarka)
Arsenal (İngiltere)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Real Madrid (İspanya)
Napoli (İtalya)
Real Sociedad (İspanya)
Inter (İtalya)

Yazarlar