Fenerbahçe UEFA'dan Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a ceza!

UEFA'dan Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a ceza!

10.03.2022 - 12:53 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a elenen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Play-off karşılaşmasının ardından UEFA Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a ceza geldi.

UEFAdan Fenerbahçe ve İsmail Kartala ceza

Onur Dinçer - Skorer 

Haberin Devamı

Süper Lig'de son olarak Kadıköy'de 10 kişi kaldığı karşılaşmada Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'ye UEFA'dan kötü haber geldi.

DÖRT DÖRLÜK SAVUNMA
Takımın yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynamasına rağmen mücadeleyi hiç bırakmaması ve defanstaki ekstra gayret alkışları kaptı. Başta Bright Osayi Samuel ve Kim Min Jae olmak üzere, defans hattının başarısı tam not aldı. Ligin en güçlü hücum hatlarından birine sahip olan Trabzonspor’un yıldız ismi Nwakaeme’yi tutan Osayi Samuel’in performansı gözlerden kaçmadı.

10 kişiyle 113 km Aslında sağ bek olmayan, ancak Nijeryalı oyuncuyu tutması için savunmanın sağına kaydırılan 24 yaşındaki futbolcu, vatandaşı karşısında nerdeyse hiç hata yapmadı. Kim Min Jae’nin de 90 dakika boyunca direnci, hırsı ve savunmadaki liderliği alkış topladı. Aynı şekilde Szalai sol bekte, Serdar Aziz de stoperde iyi bir maç çıkardı. Benzer şekilde defansif orta saha olarak görev yapan Crespo da mücadelesiyle dikkat çekti. 10 kişi kalan sarı-lacivertli takımın 113 kilometre koştuğu belirtildi

Haberin Devamı

UEFA CEZAYI KESTİ

UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a elenen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Fenerbahçe ile Slavia Prag arasında oynanan UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk karşılaşması, sarı-lacivertlilere fatura çıkardı. Evinde rakibine 3-2 mağlup olan Fener, ardından rövanş maçında da aynı skorla yenilerek Avrupa kupalarına veda etmişti.

İSMAİL KARTAL'A UYARI
Kadıköy’deki maçta sahaya madde atılması nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe’ye 6,875 Euro para cezası verildi. Maçın başlama vuruşunun geç yapılması nedeniyle ise hem kulübe hem de teknik direktör İsmail Kartal’a uyarı cezası uygun görüldü.

Fenerbahçe'nin Geçilmez İkilisi: Attila Szalai ve Kim-Min Jae

Yazarlar