UEFA Avrupa Ligi UEFA'dan Hüseyin Göçek ve Ali Palabıyık'a görev

UEFA'dan Hüseyin Göçek ve Ali Palabıyık'a görev

06.12.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

UEFA'dan Türk hakemler Hüseyin Göçek ve Ali Palabıyk'a görev.

UEFAdan Hüseyin Göçek ve Ali Palabıyıka görev

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Romanya'nın Astra Giurgiu ile İtalya'nın Roma takımları arasında 8 Aralık Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi E Grubu müsabakasını yönetecek.

Haberin Devamı

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Ulusal Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Serkan Ok'un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa olacak.

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık ise Portekiz'in Braga ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında 8 Aralık Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçını yönetecek.

Portekiz'in Braga şehrindeki Municipal de Braga Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Ekrem Kan'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Alper Ulusoy ve Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

Yazarlar