Trabzonspor Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'e inanılmaz teklif! Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı

Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'e inanılmaz teklif! Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı

03.02.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Milli yıldız Yusuf Yazıcı’nın eski temsilcisi Adem Cebeci, kaleci Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür için bordo-mavili kulübe getirdiği transfer teklifini açıkladı.

Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömüre inanılmaz teklif Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı

2015 ISF Dünya Futbol Şampiyonu Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin hocası, Yusuf Yazıcı’nın eski temsilcisi Adem Cebeci, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu'ya konuşan Cebeci, Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ve geçtiğimiz günlerde İngiltere Championship ekibi Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür için getirdiği transfer tekliflerinin detaylarını paylaştı.

Haberin Devamı

BONUSLARLA TAM 30 MİLYON EURO!

Yusuf Yazıcı’nın Lille transferi sonrası Trabzonspor’a iki futbolcu için teklif ilettiğini kaydaden Adem Cebeci, "Abdülkadir Ömür için 25 milyon Euro ve bonuslar ile 30 milyon Euro’yu bulan bir teklifi taraftarına ilettim" dedi. Cebeci, milli file bekçisi Uğurcan Çakır için de teklif getirdiğini belirterek, "Trabzonspor'a Uğurcan için ise 15 milyon Euro’luk bir teklif olduğunu belirttim fakat o dönem zaten Yusuf Yazıcı’nın da gitmesini istemedikleri için bu tekliflere olumsuz dönüş yaptılar ve satmayacaklarını söylediler " ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömüre inanılmaz teklif Çılgın rakamı yıllar sonra açıkladı

2.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Trabzonspor'un geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bıraktığı 24 yaşındaki milli futbolcu Abdülkadir Ömür, 2,5 milyon Euro karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan transfer için yapılan KAP bildiriminde şu ifadelere yer verilmişti: "Anlaşma kapsamında Hull City, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lig'e çıkması halinde kulübümüze 2 milyon 500 bin avro daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek Transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 50'si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı kulübümüze ait olacaktır."

 

 

 

Yazarlar