Fenerbahçe Ümit Akbulut: 'Mario Gomez'e sorun...'

Ümit Akbulut: 'Mario Gomez'e sorun...'

19.05.2017 - 11:48 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel’in suç duyurusu üzerine gözaltına alınan ve dün akşam saatlerinde serbest bırakılan ünlü menajer Ümit Akbulut sorularımızı yanıtladı. Akbulut çok önemli açıklamalar yaptı.

Ümit Akbulut: Mario Gomeze sorun...

Neoldu.com'a konuşan menajer Ümit Akbulut, Van der Wiel olayının perde arkasını anlattı.

Haberin Devamı

İşte Akbulut'un açıklamaları;

Soru- Van der Wiel ile yaptığınız kontrat ünlü boksör ile ilgili olmasına rağmen, Van der Wiel bir televizyon röportajında Justin Bieber konusunu gündeme getirdi. Size göre Justin Bieber açıklamalarının ön plana çıkarılmasının nedeni ne olabilir?

Ümit Akbulut; Türkiye’de Justin Bieber denildiğinde Ümit Akbulut ismi akıllara geliyor. Kendi iftiraları karşılık bulsun diye özellikle Justin Bieber ismini ön plana çıkardığını düşünüyorum. Zaten mahkemede bu iddialarının doğru olmadığını belgeleriyle yetkili mercilere sundum.

Soru- Ronaldinho, Benzama, Rita Ora, Floyd Mayweather, Daphne Joy, Lins Layne, Tyga, 50 Cent, Akon, Ciara, Neymar, Cassie gibi dünyaca ünlü isimleri Türkiye’ye getirdiniz. Justin Bieber gibi dünyaca ünlü bir isim de Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından sizin aracılığınızla Türkiye’ye başsağlığı dileklerini ileten bir video yayınladı. Ayrıca başka bir videosunda size ‘’Ümit Abi’’ diye sesleniyor. ‘’Bu kadar ünlü isimlerle çalışan bir insan nasıl dolandırıcı olabilir?’’ diye de bir açıklamanız oldu. Hakkınızda ortaya atılan iddiaların altında başarılı çalışmalarınızın yattığını mı düşünüyorsunuz?

Haberin Devamı

Ümit Akbulut; Olabilir ancak bence önemli olan şu; Ülkemizde son zamanlarda çok üzüldüğümüz, çok etkilendiğimiz olaylar yaşandı. Millet olarak bu olaylar karşısında çok yıprandık. Dünya çapında yapılan organizasyonlarda herkes bilirki bu tarz sorunlar, ertelemeler veya iptaller yaşanabilir. Biz de bunu yaşadık. Güvenlik nedeniyle sanatçıların bağlı oldukları şirketler organizasyonlarını iptal veya erteleme kararı alabilirler. Türkiye ve Hollanda arasında son zamanlarda yaşanan gerginliklerden ötürü organizasyon ertelendi. Bazı insanların Türkiye’de yaşanan bu üzücü olaylara saygı duymaması ve sadece parayı düşünerek kendi ünlerini de kullanarak şahsıma iftira attıklarını düşünüyorum. Van der Wiel ile de bir kontratımız var. Her şey belgeli. Van der Wiel ile yaptığımız kontratta da bu mücbir sebepler yazılıdır. Gecikmeler, ertelemeler olabilir. Örnek olay Ronaldinho… Van der Wiel benim onu mağdur ettiğimi öne sürüyor. Oysa tekrar ediyorum ortada bir sözleşme var. Erteleme ve iptallerden dolayı ben ondan daha çok zarar uğradım. Hem para kaybettim hem de itibarım zedelendi. Bildiğiniz gibi Floyd dünyanın en çok para kazanan sporcusudur. Kendisini daha önce 3 defa Türkiye’ye getirdim. Son getirdiğimde Lukas Podolski’nin ürünleriyle ilgili reklam çalışması yaptık. Podolski hala Türkiye’de. Ve onunla bugüne kadar bir çok etkinlikte yaptık. Ona sorulsun, ‘’Ümit Akbulut sana bir hata yaptı mı?’’ diye.

Haberin Devamı

Soru- Mario Gomez iddiaları da ortaya atıldı. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

Ümit Akbulut; Gözaltına alındığım 2 günlük süre içerisinde Mario Gomez’i de dolandırmışım gibi iddialar ortaya atıldı. Birisi Gomez’e sorsun, ‘’Ümit Akbulut’u hiç tanıdın mı?’’ diye. Kendisiyle hiç görüşmedik, aynı ortamda bile bulunmadık. Beni geçtim Mario Gomez’in de bir ailesi var, ismi var, şöhreti var. Onu da bu iftiraların içine çekmek ne kadar etiktir, ne kadar doğrudur. Taktir sizin.

Haberin Devamı

İŞTE VAN DER WİEL'İN İDDİASI!

Yazarlar