Ümraniyespor Ümraniyespor'da Recep Uçar dönemi sona erdi! Resmi açıklama

Ümraniyespor'da Recep Uçar dönemi sona erdi! Resmi açıklama

19.04.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

İstanbul temsilcisi, Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından deneyimli teknik adamın yanı sıra Sportif Direktör Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Ümraniyesporda Recep Uçar dönemi sona erdi Resmi açıklama

HangiKredi Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar ve Sportif Direktör Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile yollar ayrıldı. İstanbul ekibi bu gelişmeyi resmi hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

İşte yapılan açıklama: "Ümraniyespor'u tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkartıp, "Ümraniyespor tarihinin en başarılı teknik direktörü" olarak kulüp tarihine adını altın harflerle kazıyan değerli teknik direktörümüz Sayın Recep Uçar, kulübümüz ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılmıştır. Sayın Recep Uçar'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Ümraniyespor'un tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkma serüveninde Sportif Direktör olarak kulüp tarihine geçen değerli Sportif Direktörümüz Sayın Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Sayın Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

 97 MAÇTA 1.53 PUAN ORTALAMASI 

Ekim 2020'de Ümraniyespor'un başına geçen Recep Uçar, Bu süreçte 97 maça çıktı ve 1.53 puan ortalaması yakaladı.

Ümraniyespor, bu sezon Recep Uçar yönetiminde 27'si Süper Lig ve 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı.

Ümraniye temsilcisi, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftası sonunda topladığı 23 puanla son sırada bulunuyor.

ŞENOL CAN'A TEKLİF

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Ümraniyespor, Recep Uçar'dan boşalan teknik direktörlük görevi için en son Kasımpaşa'yı çalıştıran Şenol Can’a resmi teklif yaptı.