Galatasaray Ünal Aysal isyan etti

Ünal Aysal isyan etti

25.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaka transferine 1 ay önce baktık, pahalıydı. Proje aşamasında kaldı. Yani defter açılmadan kapandı, artık kesinlikle gündemimizde değil Şimdi soruyorum; bu takımda ne yapacaktı, çok ihtiyacımız var mıydı. Bu sezon ezeli rakiplerimizin statlarına gitmeyeceğim. Derbide yokum

Ünal Aysal isyan etti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sonunda isyan etti, Real Madrid’in dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu Kaka’nın kesinlikle gündemlerinde olmadığını açıkladı.
MİLLİYET’e konuşan Aysal, yapılan spekülasyonlara şu açıklamaları getirdi: “Gerçekler yazılsın lütfen. 1 ay önce Kaka’nın transferi için baktık olur mu diye? Zaten sadece proje aşamasında kaldı. Aldığı ücret (yıllık 9 milyon euro) ortada, kendisi de parayı verip getireceğiniz bir oyuncu gibi gözükmedi. O defter açılmadan kapandı. Bunu kesinlikle bir kez daha tekrarlıyorum Kaka falan gündemimizde değil”.
Başkan Aysal, iki yıl içinde yaptıkları yatırımlarla önemli bir takım yarattıklarına da dikkat çekerek, “Şimdi siz değil ben soruyorum; Kaka bu takımda ne yapacak ya da çok ihtiyacımız var mıydı?. Bu konuyla ilgili insanlar beklenti içine girmesin. Transfer döneminde hocamız Fatih Terim ile beraber koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürdük ve önemli oyuncuları aldık. Gerek görülürse takviye olur. Zaten deklare ettik sol beke pozisyona alternatif düşünebiliriz diye” ifadesini kullandı.
Galatasaray Başkanı, yarın İnönü Stadı’ndaki derbiye gitmeyeceğini de söyleyerek, “Böyle bir karar aldım. Ama bunun kesinlikle Beşiktaş 2. Başkanı’nın ‘Stada gelmesinler’ demesiyle alakası yok. Geçen yıl da yurt içindeki deplasmanlara gitmiyorduk. Bunun kapsamını genişlettim ve İstanbul’da ezeli rakiplerimizin statlarına da gitmeyeceğim” dedi.
Bu arada Kaka konusunda geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında çıkan haberlerde, Brezilyalı oyuncunun kronik fıtık rahatsızlığı olduğu, bu nedenle forma giyemediği ve piyasasını yitirdiği vurgulanmıştı.