Trabzonspor Ünal Karaman’ın acı günü

Ünal Karaman’ın acı günü

06.10.2018 - 15:41 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünül Karaman'ın annesi Şefika Karaman hayatını kaybetti.

Ünal Karaman’ın acı günü

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamaya şöyle:

Haberin Devamı

"Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın Konya’da yaşayan annesi Şefika Karaman, kalp yetmezliği şikayetiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şefika Karaman’a Allah’tan rahmet, Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Cenaze töreni ile ilgili detaylar resmi sitemizden duyurulacaktır…"

TFF ve Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın vefat eden annesi Şefika Karaman için başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Trabzonspor Teknik Direktörü ve A Milli Takım eski antrenörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Şefika Karaman'a Allah'tan rahmet; Ünal Karaman ve ailesi ile Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, "Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Karaman ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yazarlar