Basketbol UNICS Kazan Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

UNICS Kazan Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

20.12.2016 - 10:32 | Son Güncellenme:

UNICS Kazan Galatasaray maçı için heyecan dorukta. THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray Odeabank deplasmanda Rus ekibi UNICS Kazan ile karşılaşacak. Temsilcimiz son Euroleague maçında Olimpia Milano'yu evinde 83-80 yenerek 4. galibiyetini elde etmişti. Rus temsilcisinin ise 3 galibiyeti bulunuyor. Peki UNICS Kazan Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

UNICS Kazan Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray OB, UNICS Kazan deplasmanında galibiyet arayacak. Euroleague'de 5. galibiyeti elde etmek isteyen Galatasaray OB son maçında İtalyan ekibi Olimpia Milano'yu Abdi İpekçi'de 83-80 yenmişti.

Haberin Devamı

Toplam 16 takımın mücadele ettiği ligde Galatasaray Odeabank, 4 galibiyet ve 8 yenilgiyle 15. durumda bulunurken, UNICS Kazan ise 3 galibiyet ve 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

UNICS Kazan Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi 13. hafta mücadelesi UNICS Kazan - Galatasaray Odeabank mücadelesi Kazan Spor Salonunda oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi Lig TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

THY Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yaparak ilk 5 maçını kaybeden sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 7 maçta 4 galibiyet alırken, UNICS Kazan deplasmanında da kazanmaya çalışacak. Toplam 16 takımın mücadele ettiği ligde Galatasaray Odeabank, 15. durumda bulunurken, UNICS Kazan ise 3 galibiyet ve 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Evgeny Bogachev: Maçta güvenlik önlemlerini artıracağız

THY Euroleague'de Galatasaray Odeabank'ı sahasında ağırlayacak olan Unics Kazan'dan açıklama geldi. Ankara'da Rus Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi sonrası gözler Rusya'daki maça çevrildi. Yarın Galatasaray'ı konuk edecek olan Unics'te başkan Evgeny Bogachev, 'Maçta güvenlik önlemlerini artıracağız. Daha çok güvenlik gücü maçta görev yapacak. Ancak eminim ki taraftarlarımız provakasyona gelmeyecektir. Pilotlarımız yaşamını yitirdiğinde yine Türklerle karşılaşmıştık ve her şey yolunda gitmişti. Yine aynı şekilde geçecektir ancak yine de önlemeri arttıracağız' dedi. (Basket Dergisi)

Sinan Güler'de hedef 200 asist
Sinan Güler, 2 asist daha ürettiği takdirde EuroLeague'de 200. asistine ulaşacak. Tibor Pleiss, 9 ribaund daha aldığı takdirde EuroLeague'de 500. ribaundunu almış olacak. Vladimir Micov 32 sayı daha ürettiği takdirde EuroLeague'de 1.000 sayıya ulaşacak. EuroLeague’de 9 yıl oynayan Emir Preldzic, takımımızda en uzun sene EuroLeague’de forma giyen oyuncu konumunda.

Yazarlar