Galatasaray USTALIK ESERİ!

USTALIK ESERİ!

06.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile birlikte UEFA Kupası’nı kaldıran Terim, 6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez gruptan çıktı. Fatih hoca, Galatasaray’ın Avrupa’da daha söyleyecek çok sözü var” dedi.

USTALIK ESERİ

Cim-Bom’un, Braga karşısında aldığı dev galibiyette Teknik Direktör Fatih Terim başrolü oynadı. Terim yaptığı müthiş değişikliklerle zafere damgasını vurdu. Sarı-kırmızılı takımla birlikte UEFA Kupası’nı alan tecrübeli çalıştırıcı, 6. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez gruptan çıkma başarısını gösterdi.
“Galatasaray’ın Avrupa’da daha çok söyleyecek sözü var” diyen Fatih hoca, “İyi bir hava yakaladınız. Avrupa’da nereye kadar?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

“Sayın başkan burdan çıkmak öncelikli hedef demişti. Ben de tasdik ettim. Gerçek buydu. Ama teslim olacak değiliz. Galatasaray’ın önemli hedefi buralarda hep olmaktır. Kuramızı bekleyeceğiz. Oynayabileceğimiz en yüksek seviyede oynarız. Burada ilk 16’ya kaldık. Biz Türk insanının ve Galatasaray camiasının daha ileri başarıları istediğini biliyor ve bunun için çalışıyoruz.”

Futbolcuların kafasından “Nasıl olsa Manchester yener” düşüncesini atamadığını dile getiren Terim, “Devre arasında bunun böyle olmadığını, kendi işimizi kendimiz görmemiz gerektiğini anladılar.
Herkes Manchester’ın kazanacağını zannediyordu. Allah’a şükür biz kazanarak gittik” yorumunu yaptı.
Fatih hoca, “Kurada gözünüze kestirdiğiniz bir takım var mı?” sorusuna gülerek, “Onların bizi gözüne kestirdiği kesin de... Benim gönlümden geçenleri söylerim. Çok var.. Tabii Malaga, Schalke... Kısmete ne gelirse” cevabını verdi.