Diğer "Üzerimize düşeni yapıyoruz"

"Üzerimize düşeni yapıyoruz"

02.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk kupasını kaldıran Vakıfbank’ta Genel Müdür Halil Aydoğan, “Türkiye son yıllarda dünya voleyboluna damga vurmuş durumda. Bu süreçte biz de büyük başarılara imza attık” dedi.

Üzerimize düşeni yapıyoruz

RAGIP TEKİN

Haberin Devamı

Vakıfbank, Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde 9. şampiyonluğa ulaşırken, Genel Müdür Halil Aydoğan, başarının formülünü MİLLİYET’e anlattı.

Bugünlere çalışarak geldiklerini belirten Aydoğan, “Oyuncularımıza güvenimiz tamdı. Şampiyon olmak gurur verici. Türkiye son yıllarda dünya voleyboluna damga vurmuş durumda. Bu süreçte Vakıfbank olarak biz de büyük başarılara imza attık ve üzerimize düşeni yaptık” dedi.

Sezona yenilenmiş bir kadro ile başladıklarını sözlerine ekleyen Aydoğan, “Hollanda Milli Takımı’nın yıldızları Sloetjes, Anne Buijs, Amerikalı Kimberly Hill, kadroya dahil edildi. Türk sporcular Seda, Melis, Cansu ile de sözleşme yapıldı. Sırp Milena Rasic, Hollandalı Robin De Kruijf, Brezilyalı Sheilla ile Naz, Gözde, Gizem de destek oldular ve şampiyonluk geldi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Son şampiyon Fenerbahçe’yi geçmelerinin kendilerine motivasyon sağladığını vurgulayan Genel Müdür Aydoğan, “Başarıda süreklilik, kurum olarak en büyük önceliğimizdir. Bu anlayışın spor kulübümüzde de aynı kararlılıkla devam ediyor olmasını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Üzerimize düşeni yapıyoruz

Yazarlar