Skorer EuroLeague'de heyecan devam ediyor! Valencia Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

EuroLeague'de heyecan devam ediyor! Valencia Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

12.03.2021 - 22:20 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Valencia deplasmanına çıkıyor. Son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz bu maçı da kazanmak istiyor. Taraftar sıklıkla "Valencia Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

EuroLeaguede heyecan devam ediyor Valencia Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda Saat kaçta

Turkish Airlines EuroLeague'in 29. haftasında Fenerbahçe Beko çok kritik bir maça çıkıyor. Rakip İspanya'nın köklü kulübü Valencia... Paly-off için mücadele eden iki takım varını yoğunu parkura yansıtacak. Son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Beko seriyi sürdürmenin peşinde... Peki, Valencia Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

MAÇ BİLGİLERİ

Valencia Fenerbahçe Beko maçı bu gece saat 23.00'te La Fonteta Salonu'nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 3’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, 17 galibiyet ve 11 mağlubiyetle ligde 7. basamakta bulunuyor. Ev sahibi Valencia Basket ise 14’er galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Valencia Basket 90-86 kazanmıştı.

Fenerbahçe Beko’nun Valencia kafilesinde, ayak bileğinde sakatlığı bulunan Marko Guduric ile takım idmanlarına önümüzdeki hafta dahil olacak Alex Perez’in yanı sıra Melih Mahmutoğlu, Berkay Candan ve Yiğit Onan yer almıyor.